Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] odnośnie craftserve

Pba47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na serwerze sand lub dirt da sie wgrywać mody ?

Chciałbym pograć z kolegą na modach, ale nie będzie to wydajna gra, a za 25zł nie opłaca nam się kupować wooden

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Nie, na Sand I na Dirt nie wgrasz modów, to są serwery przeznaczone tylko i wyłącznie do grania z kolegami w trybie survival/creative itd. :)

Opublikowano

Więc tak po pierwsze zmien Hosting serwerów. Polecam ci mctb.pl

Mimo że mają stronke słabą to mają doskonałą jakość serwerów testowałem | Quake, Survival Games, Spleef, Paintball | W sumie 20Map :) I nie lagowało a jak 1,20 za slot to bardzo tanio miłu support ! Grało na raz ponad 100 graczy. narazie są prace techniczne :)

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Zapoznaj się z oferta CubeHost.PL, dobry support, szybko odpisują.

Bardzo dobra jakość, TPS się trzymają. Osobiście polecam, możesz również napisać do supportu możliwe, że jakąś zniżkę Ci dadzą :)

Polecam hosting cubehost.pl

Opublikowano

Wydaje mi się ze pod serwer na modach hosting CubeHost.pl - będzie najlepszym wyborem.

Oferują w przeciwieństwie do innych "pseudo" hostingów, każdy rodzaj silnika za darmo a nie, wymaganie kupna serwera z ilością 100 slotów ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...