Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co nowego w CA ? 1 rok przerwy

Elitarny-RPK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam miałęm 1 rok przerwy w ca z powodu cziterów wkurwiały mnie te jebane dziwki co czitowały dla mnie taka osoba jest ścierwem które nie umie normalnie grać ale mniejsza z tym ( pewnie dostane % od admnia za prawde... )

Co w przeciągu tego 1 ROKU ZMIENIŁO SIE W CA chodzi mi o jakieś większe zmiany i czy opłąca sie jeszcze grać mniej jest cziterskich pedałów ?

thccc.jpg

Opublikowano

Jak umiesz grać,to i bez NX dasz sobie radę.Teraz jest nowy wygląd lobby,jest mniej cheaterów,nowe tryby,nowe mapy,dużo nowych broni,permy można tylko na eventach kupować.

Opublikowano

Zacznę od początku.

1. Jak ktoś ma nx to nie znaczy że musi być dziwką, bo nawet nie mając nx jak umiesz grać to dasz takiemu radę (nie zawsze).

2. Jest teraz event, można kupić chyba około 5 broni na perma do końca tego roku.

3. Ostatnio zauważyłem przez parę dni dużo hackerów ale teraz już nie ma tak dużo.

4. Nexon robi fajne eventy, gdzie można kupić bronie na permanent za gp.

5. Nexon robi fajne eventy, gdzie można kupić rożne ciekawe rzeczy na permanent za nx.

6. Wchodzi nowy tryb gry (można poczytać o tym na facebooku).

Opublikowano

Prawdę mówiąc bardzo dużo się zmieniło. Nie jestem ci tego w stanie opisać, więc polecam na stronie CA wejść w zakładkę Update i prześledzić wszystko z ostatniego roku. Uwierz mi, że lepiej się dowiesz niż od nas. Oczywiście potrzebny angielski na poziomie chociaż średnim .

9368_gold.png

Opublikowano

Streszczajac wypowiedzi wyżej:

Nowe eventy, nowy wygląd lobby, dodali asysty, nowy mapy i pierdoly za nx,mniej cheaterow, nowe tryby gry.

Duuzo tego ;p

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...