Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak przekładać Itemy z bota? Zmienione ip

wtoras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam takie pytanie jak zmieniam ip i jade na bocie i potem chce przełożyć itemki na główną postać to co mam zrobić żeby w razie jak dostane bana na ip to żebym nie dostał też bana na tą główną postać na którą przekładam itemy??

Opublikowano

Nie zbanują Ci postaci jeżeli nie jest ona powiązana np. adresem email.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Nie wystawiaj sklepiku. To nie jest bezpieczne,kolega wpadł przez takie coś. Najlepszą opcją jest rzucanie itemów na ziemię,i podnoszenie drugą postacią.

Opublikowano

Nie wystawiaj sklepiku. To nie jest bezpieczne,kolega wpadł przez takie coś. Najlepszą opcją jest rzucanie itemów na ziemię,i podnoszenie drugą postacią.

No tak ale mówimy tu o to że nie moge wejść na tą główną postać gdy jestem na botach bo jest to samo ip a na tym serwerze dają bana na ip więc podsumowując jak wejde na główną postać wtedy kiedy boce dostane bana na wszystkie....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...