Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Stream i te inne...

AHC1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

duperele.

Mam do was skierowaną pomoc, bo mi , nie chce się szukać[ nie wiem dokładnie czego], dawno streamowałem 2 lata temu na gównie, ale teraz mam do tego kompa.

Prosiłbym o wszystkie pomocne linki, czym streamować i jak skonfigurować dany program, wiem że jest kilka takich programów, ale wybierzcie mi najlepszy z nich, bezawaryjny, który po 5 minutach nie będzie streamować. Chciałbym streamować conajmniej w 720p. albo i 1080p.

Potrzebne informacje:

2922400096.png

pvcx.jpg

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

xspilit -płatny

obs- można próbować

spróbuje z obsem coś zrobic.

Takie jeszcze pytanie, czy są jakieś "normalne" programy do zmieniania głosu? Ja mam taki że zawsze dziwnie mnie słychać "inaczej" w mikrofonie, telefonie czy w normalnej rozmowie, dla mnie jest to uciążliwe, chyba że trochę wina mojego mikrofonu, miałem kupić nowy, ale budżet nie wzmaga.

"+"

Opublikowano

na skype clown fish zwykle jak masz słuchawki z wyższej półki dają ci do nich oprogramowanie i tam powinna być zmiana głosu

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

na skype clown fish zwykle jak masz słuchawki z wyższej półki dają ci do nich oprogramowanie i tam powinna być zmiana głosu

Niestety nie, słuchawki za 100zł Gamecon dokładnej marki nie pamiętam :(.

Inni mówią że mam głos jak bym miał 18 lat bez mutacji, koledzy jak 16-17 lat, w końcu nie wiem kto mówi dobrze.

"+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...