Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Gift-Code za darmo

ksitka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, ostatnio wpadłem na trop strony xxxx.pl

gdzie można wygrać MINECRAFTA zupełnie za darmo.

Ale dalej wyczytałem że po uzbieraniu odpowiedniej ilości pkt. czyli zaproszenie 20 osób, które muszą się zarejestrować,

i po wybraniu minecrafta zostaje wylosowany zwycięzca gry.

No więc mam do was pytanie czy ktoś zna zaufaną stronę gdzie można wygrać różne gry???

Poprostu szkoda mi kasę na gry...

Wolę się np. pomęczyć przy kompie żeby te 20 osób wbiło i cieszyć się grą za darmo.

Opublikowano

Tam jak zbierzesz to 20 pkt czy tam ile na mc to jest losowanie z pośród ponad 1000 osób które również mają te 20 pkt. Do wygrania 1 giftcode ! Sam 1,5 roku temu byłem naiwny i wysyłałem sms na ta stronkę. Ale niedawno kupilem sobie premke i to jest lepsze bo masz pewność, że ci jej nie odbiorą. Nigdzie nie wygrasz oryginalnych gier za darmo. Jedynie cracki

Opublikowano

Nigdzie nie dostaniesz Gifta od tak, za darmo. Nie istnieje taka strona.

Jeżeli chcesz wygrać, to tylko na tamtej możesz próbować swoich sił lub też

konkursy u znanych YouTuberów ~ minecraftblow, skkf itp.

Opublikowano

@up istnieje

@top jest strona tremorgames.com i tam można zdobyć mc wypełnając ankiety ale mc potrzebóje 22 tyś punktów a ofert dla polski w ankietach to raczej mało jest. radzę pobawić się w zmianę ip i jest więcej ankiet. ta strona jest sprawdzona i 100% prawdziwa sam dziś kupiłem tam za punkty itemki do gry team fortress2(ok 30 i rozszerzenie plecaka za free) i znajdziesz też na stronie możliwość kupienia za punkty gier na steam jak i gift cardy na steam

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak 100% pewny gift code za darmo, i nie wprowadzajcie w ludzi błąd. Bo albo takie strony działają sposób taki, że jeżeli uzbierasz 20 zaproszeń i dostaniesz gifta to jest dla nich to nie opłacalne w ogóle, tylko zarabiają ciągle na reklamach. A jeżeli lubicie być robieni w chu*a to zapraszajcie znajomych róbcie ankiety a gówno dostaniecie i tak, tylko $ zarobią na Was reklamy.

Ps. Nawet jak dostaniecie tego gifta (w co watpie) po mies. dwóch usuną Wam konto z nim ;)

Opublikowano

Potwierdzam cheaters24. Sam dostałem z tamtąd grę Shank 2. Niestety z niewiadomych dla mnie przyczyn (pisałem nawet do supportu) zbanowali mi konto a miałem akurat 1000 tremor coins :/ ale stronę jak najbardziej polecam.

Jeśli pomogłem daj Lajk, to nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje :D

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Kiedyś na FireGifcie można było zgarnąć GiftCoda do minecrafta, ale to tylko na ''restocku''. 

Nie ma czegoś takiego jak 100% pewny gift code za darmo, i nie wprowadzajcie w ludzi błąd. Bo albo takie strony działają sposób taki, że jeżeli uzbierasz 20 zaproszeń i dostaniesz gifta to jest dla nich to nie opłacalne w ogóle, tylko zarabiają ciągle na reklamach.

Kiedyś rozmawiałem z byłem już właścicielem FG i powiedział, że z kont premium zarabia nawet do 15 tysięcy miesięcznie, więc opłacalne. Ja z tej strony wygrałem myszkę USB, słuchawki megabassy i kubek, którego mi nie przysłali i raczej nie przyślą ;p

Zobacz sobie Firegiftsa bo może jest tam jeszcze minecraft do wygrania.

Opublikowano

Nie ma minecrafta premium za darmo, zawsze jest jakiś haczyk :) Testowalem wiele stron, na kazdej wypelnij ankiete, zrob to tamto i i tak sie nie pobierze nie polecam

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...