Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] To zaczyna być denerwujące!

mateusz K12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak. 3 dni temu zaczynam sobie

grać w DoC'a. Wszystko ładnie sobie

wybieram tam Necropolie i tu się

zaczyna problem.

Każdy, powtarzam każdy pojedynek

poprostu przegrywam ;/ Co chwile

mnie jadą mimo tego że nie gram jak

jakiś dzieciak stawiając byle jakie karty

lecz staram się wytężac szare komurki

by jak najlepiej stanąć w walce z

przeciwnikiem a mimo to ciągle nie

daje rady. Mógłby ktoś coś polecić na

temat nekropolii lub po prostu jakoś

się zemną skontaktować i ogarnąc jak

mam grac.

Pozdrawiam, Mati.

Opublikowano

Przede wszystkim musisz wyrzucić spelle, które ci się nie przydadzą. Ilość kart powinna wynosić +/- 50 Wtedy są większe szansę, że trafimy na kartę jaką chcemy ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Przede wszystkim musisz wyrzucić spelle, które ci się nie przydadzą. Ilość kart powinna wynosić +/- 50 Wtedy są większe szansę, że trafimy na kartę jaką chcemy ;]

Dobrze, rozumiem, Ale kiedy mam z 80 kart nie mam zbyt dużego wyboru.

Opublikowano

Można, albo tak jak @up lub tak ja zrobiłem kupić talię (ja zakupiłem świątyni ;]). Ja sobie dobiłem, więc na początku do 2 talii (przydaje się w 3 kampanii), bo jak wiadomo 1 karty potrafią kontrować drugie ;] Polecam także wykorzystać kody, które dają dopalacze jak i pakiety ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Opublikowano

xxx

Opublikowano

@up

A ty papuga?

@topic

Jeżeli już kupujesz pakiety to sobie sprawdź jakie karty były by dobre dla twojego bohatera:

http://www.mmdoc.net/decks/

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Opublikowano

Ta gra jest bez sensu troche skoro gracze z wyzszym elo i kartami nie wiadomo jakimi zbijają ELO żeby nas zjechać bez wiekszego wysiłku. Zmienili by to troche chociaż. Nic dziewnego że wiekszość graczy przeniesie się na Hearstone...

Opublikowano

Sory za taki spam moimi postami ale jestem najarany tą grą tak więc jeżeli mógł by ktoś mnie zaprosić na DoC'u - mateo0213.

Było by bardzo miło z kimś lepszym popisać aby udzelił kilku rad.

Opublikowano

denerwujace to zaczynaja byc nowe karty... Co to za karta ze mozna przemieszczaqc kazde stworzenie przeciwnika dowolna ilosc razy? dzis gralem z gosciem ktory ustawil sobie karte ze gdy w danym szeregu zostanie umieszczone stworzenie otrzymuje 2pkt obrazen a nastepnie umieszczal w tym szeregu moje stworzenia. wszystko bylo by ok gdyby mogl przenies je tylko raz a to sie da robic bez przerwy 2pkt obrazen daje je w innym szeregu i znowu tam az wybil wszystkie tanim kosztem nie naruszajac swoich karta troche bez sensu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...