Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarobek

maciu112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzić na epickie podziemia, GG (Gauntgrym- czy jakoś tak), wymienianie zbędnych epików u złomiarza na nieoszlifowane AD, bądź sprzedawanie ich na aukcjach.

Opublikowano

Mam 60 lvl i pytanie jak zarobić mnóstwo AD bez wykonywania mozolnych misij ???

-Arena Guntlgrym - Zarabianie Monet grym, kupowanie przedmiotów i sprzedawanie w ah za ad.

-Epickie Dungeony.

-Modlenie się po 7 dniach dostaje się taką skrzynkę i z tej skrzynki można zdobyć taki klejnot który jest wart 100k ad.

xD 

Opublikowano

-Arena Guntlgrym - Zarabianie Monet grym, kupowanie przedmiotów i sprzedawanie w ah za ad.

-Epickie Dungeony.

-Modlenie się po 7 dniach dostaje się taką skrzynkę i z tej skrzynki można zdobyć taki klejnot który jest wart 100k ad.

Z GG są przypisane. Warto dobić 9200 gs i chodzić z ogarniętą grupą na zamek never. Dropią tam drogie itemy. Mi wczoraj poleciał Ceremonialny Kozik Pradawnego Mistrza Szpiegów warty na ah ok 800k

1355060603-U722580.png

Opublikowano

Przed wprowadzeniem tego nowego dodatku dało się zarobić na grym coinsach teraz są przypisane do postaci. A co do dropu klejnotu zjednoczenia to szczerze jest mała szansa, mi średnio na 5 skrzynek przypada jeden klejnot i cztery tego drugiego przedmiotu.

Opublikowano

Przed wprowadzeniem tego nowego dodatku dało się zarobić na grym coinsach teraz są przypisane do postaci. A co do dropu klejnotu zjednoczenia to szczerze jest mała szansa, mi średnio na 5 skrzynek przypada jeden klejnot i cztery tego drugiego przedmiotu.

Akurat ja zrobiłem parę kont pod to, i po tygodniu zawsze 2 klejnoty a czasami nawet więcej . A wystarczy tylko wejść i wyjść ;)

xD 

Opublikowano

A trudny jest ten zamek bo mam nieco ponad 10k gs ???

Jest trudny, ale trzeba po prostu umieć go zrobić, chodzi mi tutaj chodzenia po ścianach aż do bossa. Poszukaj sobie filmiki na youtube jak robi się zamek i tyle ;)

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...