Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiana MAC. Urban War

rodetonat0rz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Jak już wiecie dostałem bana na urbanwar co przedstawilem w innym temacie.

I mam pytanie. Czy da sie jakos zmienic adres ip karty sieciowej mac tak abym mogl znowu wejsc na urbanwar?

Opublikowano

Adres mac da się zmienić, ale bana mogłeś dostać także na kilka innych rzeczy.. np. na WRPSP banowali chyba też jakoś płytę główną, bo miałem tam bana przez jakiś czas i bawiłem się w zmianę adresu mac, jakieś IP dziwne i coś tam jeszcze i za cholerę nie mogłem wejść xD

Tutaj masz opisane jak zmienić adres mac karty sieciowej - http://www.pcworld.pl/news/82962/Hakerska.sztuczka.zmiana.adresu.MAC.html ;)

Opublikowano

Nie dostaje się bana na mac tylko hwbana. Czyli na cały hardware. Musiałbyś wymienić dysk i płytę główną.

Proponuję popisać z adminami o unbana. Może się uda.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Adres mac da się zmienić, ale bana mogłeś dostać także na kilka innych rzeczy.. np. na WRPSP banowali chyba też jakoś płytę główną, bo miałem tam bana przez jakiś czas i bawiłem się w zmianę adresu mac, jakieś IP dziwne i coś tam jeszcze i za cholerę nie mogłem wejść xD

Tutaj masz opisane jak zmienić adres mac karty sieciowej - http://www.pcworld.pl/news/82962/Hakerska.sztuczka.zmiana.adresu.MAC.html ;)

Na płytę główną, ahhahahahhahahahahah, sorki, powstrzymać się nie mogłę.

Możesz przeinstalować na inną partycję.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@up może to być śmieszne ale ja zrobiłem 1 partycję . Mianowicie C .. xDD

Czyli nie masz dysków twardych czy C to jest dysk twardy z partycją

Hmmm, to nie masz wyjścia chyba

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Na płytę główną, ahhahahahhahahahahah, sorki, powstrzymać się nie mogłę.

Nie wiem czy wiesz ale płyta główna też ma swój numer identyfikacyjny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...