Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]modpacka

rolfik13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie moglby mi ktos podeslac link lub czy moglby ktos dla mnie zrobic modpack w ktorej beda zawarte modyfikacje takie jak:

- battletower

- optifine

- rei's minimap

- jakis mod dodajacy nowe przedmioty surowce bronie zbroje itp

- mod dodajacy nowe moby zwierzeta potwory i rosliny (nowe drzewa sadzonki jedzenie itp)

- mod dodajacy jakies jaskinie kopalnie nowe wioski ukryte skrzynie itp

-mod dodajacy nowe swiaty

- treecapitator ( tylko aby dalo sie scinac drzewa z innych modyfikacji)

- modyfikacja na jakies nowe budowle piramidt latajace wyspy podwodne budowle ukryte budowle itp

- mod dodajacy mozliwosc latania na np:zwierzetach przedmiotach lub innych rzeczach

i to chyba tyle jak cos mi sie przypomni to dodam.

PS: Nie musza byc wszystkie mody byle by gra byla ciekawsza i milsza bo zwykly minecraft zaczyna mi sie nudzic. A i jak macie jakies fajne modyfika je ktorych nie wymienilem to z mila chcecia je poznam i przetestuje ;D

Sory ze nie podalem nazw wiekszosci modow ale nie znam wszystkich modow na pamiec tylko z widzenia niektore pamietam.

Wielkie dzieki za pomoc

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Polecam świetną paczkę przygodową - MichBox.

Znajduje się tam launcher, oraz instalator, w łatwy sposób można wgrywać swoje mody, a jak jakiś mod Ci się nie podoba,

to zawsze możesz odznaczyć go w launcherze i paczka uruchomi się bez owej modyfikacji :)

W paczce znajdziemy ok. 60 modów.

Paru modów, które wymieniłeś nie ma tam, ale w przyszłych aktualizacjach one będą, ale i tak myślę, że paczka Ci się spodoba.

Większy opis paczki itd. znajdziesz u mnie, a jak narazie podam Ci tylko stronę paczki :D

mich-box.blogspot.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...