Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]potwory z atlantydy

Dexss3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam swoj serwer metina i chcialem sobie przywolac potwory z atlantydy ale jak wpisuje komende potwory sie nie pokazuje ale tez nie wyskakuje ze zla komenda moze jest to wina ze serwer robilem na plikach z 2008r ? czy na plikach z innego roku bedzie dzialalo ?

jesli bede musial zrobic na plikach z innego roku to czy da sie poprostu jakos podmienic wszystkie pliki zebym nie musial od nowa tworzyc serwera ?

Opublikowano

Potwory są niewidzialne ? Tzn. bije cie coś, ale tego nie widzisz?

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

nie, nic mnie nie bije tylko po prostu potwory sie nie pokazuje nie wyskakuja w grze, jak wpisuje /m 5151 np to mi wyskakuje malpa i ale jak wpisuje /m (id potwora z atlantydy, dajmy na to ze smoka) to mi wgl sie potwor nie pokazuje

Opublikowano

Ludzie on nie ma dodanych mobów w nawikacie a wy mówicie o tekstrach. Do autora musisz dodać mobki do serwa i wtedy zadziała

To jestes chyba debilem, przeciez pisal, ze nie wyskakuje mu, ze zla komenda a to znaczy ze ma w navicat..

Opublikowano

To jestes chyba debilem, przeciez pisal, ze nie wyskakuje mu, ze zla komenda a to znaczy ze ma w navicat..

No chyba Ty jeżeli mu pisze że nie ma komendy to znaczy że nie ma moba w bazie danych.

Opublikowano

No chyba Ty jeżeli mu pisze że nie ma komendy to znaczy że nie ma moba w bazie danych.

Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem temat i jesli nadal nie zauwazysz swojego bledu to radze skonsultowac sie z lekarzem.

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem temat i jesli nadal nie zauwazysz swojego bledu to radze skonsultowac sie z lekarzem.

Masz rację przepraszam źle przeczytałem

Opublikowano

Wy wszyscy oszaleliście ?

wyraźnie napisał:

ale jak wpisuje komende potwory sie nie pokazuje ale tez nie wyskakuje ze zla komenda

A więc wina po stronie clienta :)

ex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...