Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Udało ci się zabić wroga

domoliasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzisz tam gdzie masz zainstalowanego lola i pewnie tam gdzieś ten pilik będzie.

Proszę ciebie .... tylko zaśmiecasz to forum , bez urazy

Opublikowano

Wchodzisz tam gdzie masz zainstalowanego lola i pewnie tam gdzieś ten pilik będzie.

HAHAHAHAHAH YOU DONT FUCK*NG SAY :D Tak w ogóle po co prowadzicie bezsensowny dialog -.-

"Pliki ścieżek dźwiękowych są "zapakowane" w archiwum/bazie danych FMOD.

By to otworzyć, prawdopodobnie potrzebne jest oprogramowanie i całkiem

możliwe, ze pliki są w jakiś sposób chronione.

Lokalizacja plików FMOD w kliencie: \RADS\projects\lol_game_client_en_gb\managedfiles\*\DATA\Sounds\FMOD\"

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Tak jak PainRikodu pisał, tylko że wchodzisz po projects w lol_game_client_pl_pl, niestety nie wiem jakim programem to otworzyć, ale raczej się nie nastawiaj na to że się da. Pliki na pewno są chronione i nie ma takiej możliwości aby zmienić akurat ten jeden dźwięk. Chyba że się mylę i jakiś informatyk Ci to zrobi, jak my wybulisz kasy... Nic za darmo xD

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

tzn to jest możliwe bez większych problemów wystarczy wpisać jakiś tutorial w googlach -.- wystarczy samemu się zainteresować :P

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...