Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Darmowe bronie i VP

SknerusPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem wam pokazać jak dostać/zdobyć/kupić darmowe bronie

1.potrzebujemy 3000 - 10000 VP

1,5. jeśli potrzebujemy Vp to robimy sobie reflinki :)

2.Przechodzimy do sklepu i możemy kupić ROYALS Pistoolety : Zwędzony Uber Szkwal Folkreza , Niestandardowy Gareth , Wytworny Niestandardowy Gareth , Strzelby : Wytworny Strzelacz Stefarda , Strzelacz Stefarda , Zwędzona Uber Strzelba Steinera karabiny dla Soldka :) : Wytworna maszyna do pisania tomka , Zwędzony uber ratunekl rudolfa Karabiny dla gunnera (tutaj będą bronie po angielsku bo hasła zapomniałem i mi na angielską wersje przełączylo) : Bernie's Dopper bone chewer , Pilfierd Wolfgang uber wonderfull bazzuki :D : Dopper tank buster

teraz Naziści : komandos Konrad noże: stylish knife , pistolety Stylish Flurry , Florenz Stylish Flurry , Stolen Carl combat cold comfort Karabiny snajerskie : Stolen roderick super rifle Gunner karabiny :Wolfgang stylish wonderfull Stolen bernie's super bone chewer Ma razie to tyle później jeszcze skończe ale jak widzicie mamy dużo tych broni pozdro jak się podobało to daj like pozdro

Reflinki jak je zrobić wchodzimy w swój reflink jest pod daily claw po prawej stronie rejestrujemy się z niego i robimy konto logujemy si ę na nie wbijamy 7 poziom i na nasze konto od którego założyliśmy konto dostajemy 1350 VP możemy w taki sposób zdobyć10000 VP pozdro *

Opublikowano

Napisz też, że warto zrobić trzech bohaterów i codziennie robić na każdym misje za 75 VP wtedy też można sporo zarobić :) Można też każdą postać levelować do np: 7 lvl czyli dostaniemy za to 600VP.

iuub.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...