Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powerade i opaska

TyBuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc jak to jest z tym bidonem powerade i opaska?

Gdzie mozna kupic takie powerade z tymi kodami?
Po ile około?

Po ilu dniach dochodzi paczka?

Jest to wysyłane pocztom i znajde to w skrzynce czy na poczcie a może paczka do domu przyjdzie?

Jak zrobić tak,żeby zamiast Imienia i Nazwiska pisał sam mój pseudonim tak jak ma Rezi?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Kupujesz Powerade'a na którym jest napisane, że ma pod etykietą kod, a w zasadzie dwa ;) Kod wklepujesz na ich strone, podajesz dane i potem wybierasz jakieś tam motto i niby imię i nazwisko, które ma być na bidonie ;) Ja dałem pseudonim i zobaczymy czy mi przyjdzie ;) Kumpel dostał paczkę do domu po około miesiącu ;)

Opublikowano

Nie napisałeś tego dokładnie.Po ile jest powerade tak okolo z tymi kodami?Jak ja tam widziałem to jest osobna rubryka na wpisanie Imienia oraz osobna na wpisanie nazwiska więc jak wpisać Pseudo a i przecież to ma być na opasce nie na bidonie a może na bidonie też? :D Jak kumpel dostał paczkę po miesiącu to trochę trzeba czekać ale on ją dostał,że przyjechał kurier i trzeba było odebrać,do skrzynki czy na poczcie do odebrania było?

Opublikowano

Piszesz jakbyś sam nie mógł sprawdzić. Na etykiecie pisze coś w rodzaju "Bidon i opaska", "Zobacz pod etykietę". Ja zamówiłem bidon 15 czerwca i doszedł 20 lipca ;) Nie potrzebowałem tego więc nie miałem spinki, że tak długo.

Mój bidon dostarczyła poczta prosto do domu, przyjąłem i mam.

Co do reszty pytań to jak będziesz to wypełniał, to się reszty dowiesz.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Ale czy da się teraz wpisać aby na opasce było 1 słowo?

Teraz jest tak,że trzeba w 1 rubryce napisać imię a w drugiej rubryce napisać nazwisko.

Da się napisać tylko 1 słowo?

Opublikowano

Powerade jest w normalnej cenie. Nie wiem, czy jeszcze promocja trwa, ale ja te 2 kody wklepałem, napisałem imię, motto, mój adres itp i listonosz przyniósł ponad tydzień temu.

AxeePL.png

Opublikowano

Powerade jest w normalnej cenie. Nie wiem, czy jeszcze promocja trwa, ale ja te 2 kody wklepałem, napisałem imię, motto, mój adres itp i listonosz przyniósł ponad tydzień temu.

Ten bidon + opaska jest jak coś do końca roku. W sumie wszystko jest na etykiecie. Jeszcze chciałbym dodać, że na opasce można dać swoje imie, nawet nick, ksywę się da. Po prostu masz 20 znaków do wykorzystania i wpisuje co chcesz :P Po drugiej stronie opaski jest te motywujące motto. Bidon zamówiłem 15 czerwca a wrócił 20 sierpnia ;]

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

No tak ale ja mam taki problem,że teraz już nie jest tak,że można wpisać dowolne 20 znaków tylko jest jedna rubryka na imie obowiązkowa i druga rubryka na nazwisko obowiązkowa i jak mam to zrobić aby było tylko moje pseudo?(1 słowo)

Opublikowano

Wpisujesz prawidłowe dane. Później będziesz mógł sobie wpisać, co będzie na opasce (domyślnie bierze automatycznie imię).

Opublikowano

Nie rozumiem np. wpisze tak jak na serio miałym na imię przykładowo jako Imię wpisuje Jan jako nazwisko Kowalski i co mi przyjdzie opaska z napisem Jan?

Opublikowano

Napisałem wyraźnie.. Podaj prawidłowe dane i podczas zamawiania (pod koniec) będziesz mógł sobie wpisać co tam będziesz chciał. W sumie mógłbym sam przetestować a nie się pytać, bo jak ja to robiłem to sam i inni też tak powinni, a nie pytać o taki banał. Jakby Ci coś nie wyszło to kupujesz 2 powerade, wypijasz i znów zamawiasz..

Opublikowano

Ok a ile to max będzie kosztować te 2 powerade w netto czy gdzieś indziej?

Pytam,bo nie wiem ile kasy brać ;D

Opublikowano

A sprawdź leniu ;D U mnie w sklepie "na dole" kosztuje 4 zł, a standardowo 3 zł z groszami (trafiają się promocje i raz z społem był po 1 zł ;)). Kiedy był po zera to jeszcze tej promocji nie było :( Tak to bym nakupił tego, że cho cho.. :D

Opublikowano

Ok to za jakiś czas biore dyche na wszelki wypadek i wybieram się do sklepu ;D

Jak wyśle zgłoszenie to tak jakby trzeba będzie zapomnieć o tej paczce i po miesiącu będzie ;D

Opublikowano

Ja tam jeszcze pod koniec promocji kupie tego troche i będę miał, bo nie powiem - fajny ten bidon ;) Jak chcesz coś wiedzieć, to pytaj już na PW, bo lekki spam robi się :D

Edit: 400 post :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...