Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telewizor

9Jarek9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegoś najlepszego telewizora LED 3D powyżej 60 cali, który kosztuje maksymalnie 10 tysięcy.

Podawajcie jakieś ciekawe propozycje. Telewizor ma być nowy (nie chce ofert z allegro).

Oczywiście rozdaje lajki.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Panasonica sobie Ogarnij : >

a może firma LG?

Ja nie szukam nazw firm które produkują telewizory, bo te dobrze znam.

Szukam jakiegoś najlepszego modelu ze wszystkich telewizorów, które spełniają moje wymagania.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Hej.

Nie wygodniej jest Ci popytać specjalistów, lub na forum o telewizorach ?

Pytasz na forum ludzi, którzy z reguły gówno wiedzą na ten temat, i polecają Ci telewizory których nie widzieli a tym bardziej nie mieli w użytku, więc pytam sie gdzie tu jest sens ?

Ty głupi nie jesteś to zapewne olewasz na rady typu " no ten LG jest zajebisty, cena dobra i jakość fajna ", lecz gdzie tu jest sens tego tematu.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Hej.

Nie wygodniej jest Ci popytać specjalistów, lub na forum o telewizorach ?

Pytasz na forum ludzi, którzy z reguły gówno wiedzą na ten temat, i polecają Ci telewizory których nie widzieli a tym bardziej nie mieli w użytku, więc pytam sie gdzie tu jest sens ?

Ty głupi nie jesteś to zapewne olewasz na rady typu " no ten LG jest zajebisty, cena dobra i jakość fajna ", lecz gdzie tu jest sens tego tematu.

Opinie osób tutaj mnie nie interesują, mi chodzi tylko o konkretne modele które pasują do tych wymagań które podałem w temacie.

Opinie o tych modelach moge sobie poczytać sam na różnych stronach.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...