Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wh w cs pomożecie ?

Winn3r96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a więc zacznę od tego że dawno nie grałem w cs'a i postanowiłem sobie pyknąć , kolega wysłał mi cs'a zainstalowałem go ( były lekkie problemy ale jak to w nortonie AntiVirus :P i po włączeniu gry wszystko elegancko śmiga również mam spolszczenie także gra jest po polsku , grafika cudna aż mi się nie chciało wierzyć i ogólnie wszystko ustawione elegancko i ja nie umiem się od nawyków oduczyć i chciałem dać wh "opengl32" czy coś z tą nazwą do cs'a aby wh śmigało ale gdy już to dodaję włączam grę to nic mi nie chodzi klikam F1 i nic to sprawdziłem na internecie i facet mówił żebym zmienił nazwe na openGL to tak zrobiłem i znów dodałem lecz to również nie pomogło , moje pytanie brzmi czy znacie może powód dla którego nie działa i czy moglibyście mi pomóc w znalezieniu jakiegoś działającego wh bądź naprawieniu tego którego mam .

Opublikowano

A może kolega wysłał ci cs: source lub cs: global offensive?

Jeśli pomogłem daj Lajk, to nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje :D

Opublikowano

To powinno działać:

http://www.mpcforum.pl/topic/654975-dlwh-opengl32dll/

Jeśli dalej nie będzie działać, odinstaluj tego cs'a, pobierz cs 1.6 v7 i zainstaluj do niego patcha v23.

Właśnie o nim mówię i mówię że nie działa .

A może kolega wysłał ci cs: source lub cs: global offensive?

Powiedz jak to sprawdzić to ci powiem jakiego mi wysłał ponieważ nie znam się za dobrze .

Z tego linku pobierałem cs , ale nie wiem dlaczego wyskakuje mi 500 Internal Server Error : http://download.csiks.pl/cs16full_v48_Skilluj.com.exe

Opublikowano

Dzięki a chciałem powiedzieć że pobrałem cheat z tego linku : http://www.mpcforum.pl/topic/627919-cs-multi-hack-wh-aim-flash/

Wszystko śmiga po za F3 i F5 jak włączam F5 to pokazują się niebieskie x nad głowami ale nie celuje w nie także mi aim nie działa , a tak zauważyłem że tam jest ten sam plik co do wh ten opengl no i postanowiłem dać ten cs na którego klikam do folderu całego w dysku c i wh śmiga bo przedtem miałem to żeby włączyć na pulpicie i to może dlatego , Kashido dzięki ale mi się tak bardzo podoba grafika tego cs'a ustawienia i wgl wszystko że chyba zostanę przy tym a sprawdźcie czy wam link działa który podesłałem z tym cs'em którego pobierałem . I teraz inna prośba pomorzecie z tym aim'em bo wh już śmiga a jak masz aima mieć wh celownik itd to mogło by wszystko działać ;D

A ten cs którego mam nazywa się cs16full_v48_skilluj.com.exe

A ja mam system win32

Opublikowano

Czyli się pomyliłem. Po nazwie instalki widać że to 1.6 a ja myślałem że to css albo cs:go bo tam grafika jest na wyższym poziomie niż w cs 1.6 oryginalnie :D

Opublikowano

To jest CS 1.6 tylko na innych teksturach :D Masz takie tekstury tylko jak wchodzisz na serwer czy na singlu też?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...