Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczona turecka strona .

LassKai < 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bez zbędnego opisu ..

DL : 

https://mega.co.nz/#!4cJQxQrL!HGZuxC90Gl0_siES7-YXx0OiL1AfwCXvKMO_p4foHJY

DL2 : 

http://speedy.sh/Fk7me/Str.-Aklerios.exe

Skan : 

https://www.virustotal.com/pl/file/dbb2c7f31fb7695207d86f00408179d9b79a56570d8a20e2efbda2b7004b868e/analysis/1377364458/

SS: 

http://screenshooter.net/100061220/gwsarng

Konfiguracja :

Wchodzimy w folder : baglan dalej edytujemy baglan.php pod swój serwer..

Działa na Hamachi jak i na Dedyku..

hasło : mpcforum.pl

W razie problemów piszcie .

Jeżeli chcesz hejtować wyjdź.. Tobie sie nie przyda , a komuś może .

Opublikowano

No dobra ale stopke to bys usunal bo stronka podobno turecka a w stopce ze to ty zaprojektowales, podpierdalanie prac jest nie fajne

@ strona fajna nie wiem jak z kodowaniem nie znam sie czekam na naszych "prosow" z forum xD

@DOWN juz jest takie na mpc gdzies

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

No dobra ale stopke to bys usunal bo stronka podobno turecka a w stopce ze to ty zaprojektowales, podpierdalanie prac jest nie fajne

@ strona fajna nie wiem jak z kodowaniem nie znam sie czekam na naszych "prosow" z forum xD

Stopkę sobie edytujcie róbcie z nią co chcecie.

Chcecie Kill-Gui włączające się przez quest? :x

Opublikowano

Mógłby ktoś dać to baglan gdzie co mam wpisać bo chcę miec 100% pewności można dać na wklej daje + i 5 w profilu !!

##### Baglanti Ayarlari #####################################################################

$mysql_host         = "";         // Server IP Yazin.                           #

$mysql_user         = "root";                // Degistirmeyin.                              #

$mysql_pass         = "";        // Navicat Sifresi.                             #

$mysql_db           = "account";           // Degistirmeyin.   

+

##### Baglanti Ayarlari #####################################################################

$mysql_hostname 	= "";     // Server IP Yazin.                               #

$mysql_username 	= "root";            // Degistirmeyin.                                  #

$mysql_password 	= "";    // Navicat Sifresi.                                 #

#############################################################################################

Opublikowano

Ok strona mi działa ale że jestem zielony nw gdzie co zmienić możesz napisać gdzie co się edytuje ?

1.Gdzie można edytować ogłoszenia ?

2.Gdzie edytuje się dowloand ?

3.Jak usunąc link do forum tamtego serwera oraz facebooka ?

4. Da się dodać administratora na stronę i jak ?

5. Gdzie moge zmienić napis serwera to logo oraz nazwe strony ?

Opublikowano

Stopkę sobie edytujcie róbcie z nią co chcecie.

Chcecie Kill-Gui włączające się przez quest? :x

Kill gui wyłączane przez quest ? <hahaha>.

Jak ktoś chce gotowe i odbugowane na przycisk to pw

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Kill gui wyłączane przez quest ? <hahaha>.

Jak ktoś chce gotowe i odbugowane na przycisk to pw

Co do kill-gui to mam również na przycisk .. wielkie mi to ;x

Opublikowano

Witam. Strona zayebista. Oczywiście like poleciał i zaraz 5 w profilu. Stronkę można bez problemu wykorzystać na serwerze zmieniając stopkę ? Chciałbym zmienić szatę graficzną i parę tam dupereli :) Pozdrawiam

Edit.

Ma ktoś może dodany to tej strony IS ? Bardzo by się przydał a sam nie dodam bo laikiem jestem w tym :) Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Strona zayebista. Oczywiście like poleciał i zaraz 5 w profilu. Stronkę można bez problemu wykorzystać na serwerze zmieniając stopkę ? Chciałbym zmienić szatę graficzną i parę tam dupereli :) Pozdrawiam

Edit.

Ma ktoś może dodany to tej strony IS ? Bardzo by się przydał a sam nie dodam bo laikiem jestem w tym :) Pozdrawiam

Można ją edytować jak chcesz..

Myślę , aby wam dodać tu item_shop . :)

Opublikowano

Ja sobie przerobie graficznie i troche kod tylko . Autora nie znam wiec ciężko ze stopką będzie kto zrobił kodowanie ;/ Czekam na item shop :)

Opublikowano

masz tej strony psd?

Designed by LassKai? Serio? Ty robiles tą strone, ehh nie wiecie co to są prawa autorskie :x

@Aw, strona ciekawa ale nie skorzystam

Dobra już mniejsza w to :c .

Spinasz się o głupoty :> .

Mam pełne prawa do niej -.-

Róbcie co chcecia z nią.

Opublikowano

Witam, mam problem wrzucilem strone na serwer i widze tak jakby sama podstawe jak dam na rejestracje,glowna itp to jej nie widze wide sam szablon podstawe nwm jak to nazwac ;x

xSdsmxD.jpg

pomoze ktos ?

xxx

Opublikowano

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

To forum zmienia się w forum reklamowe

strona moze i fajnie wyglada ale juz ma dziury np jak resetniesz serwer a ktos wejdzie w tym momencie na strone masz pozamiatane wyswietla ip twoje i scieżkę do pliku strony

usuncie to

mysql_connect($mysql_host, $mysql_user, $mysql_pass) OR                                     #

die("Veritabaniyla Baglanti Kurulamiyor.<br /> ".mysql_error());                            #

mysql_select_db($mysql_db) OR                                                               #

die("Veritabaniyla Baglanti Kurulamiyor.<br /> ".mysql_error());                            #

#############################################################################################

i nie bedzie tego wyswietlac

@ piot54

to problem z baza danych cos namieszales przy konfiruracji strony

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

To forum zmienia się w forum reklamowe

strona moze i fajnie wyglada ale juz ma dziury np jak resetniesz serwer a ktos wejdzie w tym momencie na strone masz pozamiatane wyswietla ip twoje i scieżkę do pliku strony

usuncie to

mysql_connect($mysql_host, $mysql_user, $mysql_pass) OR                                     #

mysql_select_db($mysql_db) OR                                                               #

i nie bedzie tego wyswietlac

@ piot54

to problem z baza danych cos namieszales przy konfiruracji strony

Tak , dziś ogarnołem jąą i doszedłem do tego samego ..

Proszę to usunąć !!..

Opublikowano
Jeżeli chcesz hejtować wyjdź.. Tobie sie nie przyda , a komuś może .

Jeżeli nie chcesz hejtować, to podaj lepiej źródło strony. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...