Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dmg x3

domin918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć szukam dmg hacka działającego na priv serwerach. Chodzi mi o taki, w którym bijąc bronią zadajemy obrażenia x3 czy tam obojętnie ile - z góry mówie nie chodzi mi o wait hacka w którym stoimy a potwory same otrzymują obrażenia. Hack ma działać tylko w sytuacji gdy kogoś uderzam. Wiem, że taki jest bo miałem go rok wcześniej, ale zapomniałem jak się nazywa :/

Dzięki za pomoc

Opublikowano

"Wiem, że taki jest bo miałem go rok wcześniej, ale zapomniałem jak się nazywa :/"

Dokøadnie rok temu teraz to na żadnym serwer nie działa chyba, że jest na plikach 2008

Opublikowano

Skoro są robione inne hacki i działają to wątpie, że taki się nie znajdzie, którego ja poszukuje :|

Tak więc licze na dalszą pomoc :)

Opublikowano

Skoro są robione inne hacki i działają to wątpie, że taki się nie znajdzie, którego ja poszukuje :|

Tak więc licze na dalszą pomoc :)

Nie działa już DMG ze skilla x3 czy tam x8 jest tylko waithack działa on na zasadzie 1 uderzenie to tak jakby 3 tylko trzeba stać w miejscu

Opublikowano

Nie działa już DMG ze skilla x3 czy tam x8 jest tylko waithack działa on na zasadzie 1 uderzenie to tak jakby 3 tylko trzeba stać w miejscu

Czytaj co on pisze : NIECHCE WAITHACKA chce zeby mnozylo mi dmg (np jak walne 300 to walne 900 z hita oto mu chodzi) czytaj dokladnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...