Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rasa dla WarLocka i Warriora

Decav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam , chciałbym wiedzieć , jaką najlepiej rasą grać dla WarLocka lub Warriora , to moje ulubione klasy , a nie wiem jaka rasa najelepiej u nich się spisuje , troszeczke zielony w wow'a.

Pewnie otrzymam wiadomości typu : "Bierz rasę która najbardziej ci się podoba" Bzdura! (słyszałem od doświadczonych graczy że rasa też się dużo różni !)

Za pomoc , pogardzę + !

Edytowane przez Decav
Opublikowano (edytowane)

Undead ? Raczej nie biorę go , ze względu na low manę.

Jakieś inne propozycje , na temat Locka :]

Edytowane przez Decav
Opublikowano (edytowane)

o.0 , jeżeli uważasz że undead się nie nadaje na warlocka to nie wiem o czym rozmawiamy -.- Jeżeli undead się nie podoba zobacz blood elf / troll, ale z tym undeadem mnie rozwaliłeś. Low mana wtf xD?

a jeżeli chodzi o allusy to gnome

Edytowane przez PainRikodu

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

o.0 , jeżeli uważasz że undead się nie nadaje na warlocka to nie wiem o czym rozmawiamy -.- Jeżeli undead się nie podoba zobacz blood elf / troll, ale z tym undeadem mnie rozwaliłeś. Low mana wtf xD?

"Low Mana" ... Mało ma many , na początek.

Ciężko nim na początku ogarniać.

Tak do dlaczego akurat undead , chciałbym wiedzieć ;0

Opublikowano (edytowane)

ty chcesz grać lockiem na początku? Magią tej postaci jest to że na 90 jak idziesz tym na areny/bg to enemy nie wie co się dzieje, zależy czy ty chcesz iść pvp czy pve, undead pod pvp. Zobacz sobie raciale undeada na wow wiki.

aaa i jeszcze jedno co rozumiesz przez "Ciężko nim na początku ogarniać"? a i nie musisz mi pisać co to znaczy low mana lol?

Edytowane przez PainRikodu

Opublikowano (edytowane)

Ja postanowiłem grać lokiem , lecz z buildem do expa.

I nie pisałem że "undead mi się nie podoba" , tylko że ciężko nim ogarnąć , bo na początku ma mało many.Nie pamiętam nazwy czaru , chyba FrostBolt czy inaczej , mam prawo sie pomylić , i mana starcza mi na jakieś 3-4 uderzenia , więc to jest troszeczke za mało i nie zamierzam uderzać potem z laski , bo zadaję mały dmg ; c

No i poprostu jest ciężej , tak ;G

ty chcesz grać lockiem na początku? Magią tej postaci jest to że na 90 jak idziesz tym na areny/bg to enemy nie wie co się dzieje, zależy czy ty chcesz iść pvp czy pve, undead pod pvp. Zobacz sobie raciale undeada na wow wiki.

aaa i jeszcze jedno co rozumiesz przez "Ciężko nim na początku ogarniać"? a i nie musisz mi pisać co to znaczy low mana lol?

Ja to już naprawdę cie nie rozumiem ... Piszesz Low mana Wtf?

Wnioskując , miałem na myśli że nie rozumiesz , więc napisałem.

Edytowane przez Decav
Opublikowano

ekhm, ty mówisz teraz o serwerze prywatnym? Nigdy nie miałem problemu z maną na "początku", w sumie co dla cb znaczy początek, który lvl otc.Jeżeli chodzi o build do expa weź trolla,gnome,blooda zresztą nie wiem czy to ma większe znaczenie do expa, wszystko zależy od sposobu twojej gry nawet jak idziesz to pve, to na max lvl z dual spec zapewne skupisz się na pvp anyway.

Opublikowano

Warlock :

Pvp:

Horda - undead , blood elf

Alliance - human

Pve :

Horda - orc

Alliance - human

Warrior

Pvp:

Horda - orc

Alliance - human

Pve :

Horda - orc

Alliance - draenei

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Tzn , ja nie chcę do porwadzać do kłutni , bo nie potrzebne mi to , czuję że się rozkręca , ale zapomnijmy o tym.

Tak jak pisałeś o gnomach o te allusy , więc chyba je wybiorę.

Opublikowano

Tzn , ja nie chcę do porwadzać do kłutni , bo nie potrzebne mi to , czuję że się rozkręca , ale zapomnijmy o tym.

Tak jak pisałeś o gnomach o te allusy , więc chyba je wybiorę.

0.o jak kłótnia po prostu pytam się czy grasz na privie od tego zależy sporo, chcę pomoć xD

Opublikowano (edytowane)

Edit // Jeszcze bym chciał pogadać na temat dodatku i serwera , nie wiem czy to jest też ważne.

Gram na sunwell.pl

Dodatek : the wrath of the lich king

Edytowane przez Decav
Opublikowano

ok to na zakończenie napiszę że na sunwellu nie ważne czym zaczniesz, shadow bolt zawsze będzie ci zabierał 1/4 many, na globalu po scastowaniu 20, mana automatycznie regeneruje się na full ;) oczywiście mówiąc o początkowych lvlach. Powodzenia

Opublikowano

ok to na zakończenie napiszę że na sunwellu nie ważne czym zaczniesz, shadow bolt zawsze będzie ci zabierał 1/4 many, na globalu po scastowaniu 20, mana automatycznie regeneruje się na full ;) oczywiście mówiąc o początkowych lvlach. Powodzenia

Dziękuję!

To by było na tyle , łapcie + ;]

Pozdrawiam!

Opublikowano

Powiem tak większość osób bierze na wygląd postacie bo tam raciale prawie nic nie dają u pewnych ras.

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Gnom lock jak dla mnie najlepszy i do PvE i do PvP.

Ma ratical do PvP, który usuwa jeden efekt snare np. Hammstring lub inne takie.

A ratical do PvE, zwiększa mu intelect.