Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Hosting PixelTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, mianowicie wykupiłem serwer 32 sloty na PixelTeam'ie i nie mogę zalogować się do panelu admina, wciąż pisze, że "Błędny użytkownik lub hasło" Pisałem do administracji i jak narazie nic czekam już 2 dzień a ważność serwera kończy się, jeżeli ktoś miał taki problem proszę o info!

Opublikowano

źle mnie rozumiesz ja nie zapomniałem hasła do konta. Ja wgl nie zapomniałem hasła. Tylko nie działa mi to hasło do panelu serwera ponieważ podane hasło bądź loginnie działa :/ przez co nie moge sprawdzic nawet ip serwera ;c

Opublikowano

To jest tak z hostingami....

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Najpierw jeszce raz sprawdź hasło i login. Potem jak nie działa to spr. przypomnieć hasło. Jak to też nie działa to zostaje tylko administracja

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

Chodzi mi dokładniej o to, że jak chce się zalogować do Panelu serwera to mi nie wchodzi hasło bądź nazwa użytkownika. Przypomnieć się tego hasła też nie da, zmienić również. Już 3 dzień czekam na pomoc ze strony supportu. Jak to dłużej będzie trwać to będę upominać się o przedłużenie serwera :/

Opublikowano

Owszem opcja jest tylko, że jak wpisuje email lub nazwę użytkownika to wyskakuje mi, że takin użytkownik/email nie istnieje :/

@Edit Jakbym wiedział to bym dopłacił i wziął inny host... Ale teraz trudno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...