Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Check Reward Event

SnowTiger™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem dotyczący nagród za codzienne logowanie.

Odkąd wprowadzili event cały czas mam zaznaczone że wszystkie nagrody mam odebrane.

1377355519-U390167.png

Przed kuponami miałem podobnie tylko że na następny dzień mogłem odebrać nagrodę już za 7 dzień.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Jesteś pewien, że za czasów starego eventu check rewards nie skończyłeś już tego eventu?

Mi się na przykład zaczęło na Day 3 bo wcześniej (przed nagrodami za kupony) tyle mi się udało check-in'ować.

Jeśli nie, to warto napisać ticket'a chociaż nie wiem czy to coś da, bo eventy nexona bywają nieźle zbugowane.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Jeżeli wcześniej już robiłeś ten event to pozostaje tak jak było. Czyli możesz odbierać tylko ostatnią nagrodę.

Pozostałe nagrody można odebrać tylko na nowym koncie lub na tym, które nie brało udziału w evencie.

Czekanie na reset nic nie daje ;).

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@Up

Tylko że ja nie mogę odebrać nagrody nawet za 7 dzień.

Ciągle mam że wszystko jest odebrane.

Ostatnio mogłem odbierać ten 5 slot teraz już nie :( ...

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

@Up

Tylko że ja nie mogę odebrać nagrody nawet za 7 dzień.

Ciągle mam że wszystko jest odebrane.

Ostatnio mogłem odbierać ten 5 slot teraz już nie :( ...

Być może po prostu już nie ma takiej możliwości, że za poprzedniego eventu wykorzystałeś to i już nie dostaniesz nic :)

Napisz do nich ticketa z zapytaniem bądź spróbuj zrobić check files :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...