Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SP co o nim teraz myslicie?

WOT00000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kazdy wie ze SP dostał nerffa i małego buffa czy wam sie to podoba czy nie i czy bedziecie go sprzedawac?

Załoze sie o milion złoty ze kazdy kto sciagnał testa to pierwsze co zrobił to testował SP i tak jak napisałem wczesniej co o tym myslicie?

post-915629-0-35802400-1377355483_thumb.jpg

Opublikowano

niby zmniejszono kąt nachylenia płyt przednich ale zwiększyla się odległość między nimi wiec wychodzi chyba na to samo bądź troche gorzej, ale pancerz sp i tak juz ma znaczenie tylko w walce z burakami bo każdy ogarnięty gracz wie gdzie strzelać. Gdzies czytałem, ze mają zmniejszyc cenę sp ale nwm czy to prawda, nie zwróciłem uwagi na tescie. jesli faktycznie cenę zmniejszą do ok 5-6k golda to może być ciekawy premtank dla ludzi, którzy nie chcą wydawać masy kasy na czołgi typu t34.

Opublikowano

to napisali developerzy

- w 8.8 112 i T-34-3 nie będą dostępne z poziomu sklepu w grze. Czołgi
będą dostępne jedynie czasowo, poprzez Sklep z podarunkami. Działanie to
ma na celu kontrolę ilości czołgów w grze i możliwość ich łatwiejszego
usunięcia ze sklepu – usunięcie ich ze sklepu dostępnego w grze
wiązałoby się z mikro patchem. (no to chyba pogasili wszystkich co
chcieli sprzedać SP, dupa blada – tylko żywa gotówka się liczy, a na
dodatek koniec ery czołgów VIII tieru za 7k golda)

ale z tegi interesuje mnie tylko jedno zdanie

-a na dodatek koniec ery czołgów VIII tieru za 7k golda)

czyli nie bedzie tanszych czołgow VIII tieru i SP tez chyba nie bedzie tanszy

Opublikowano

chodzi tutaj o to, że type 59 kosztował 7,5k golda, a t-34-3 będzie kosztował 11k choć jest pod każdym względem gorszy. super pershing będzie kosztował 7,5k lub mniej. zależy ;) ale z tym ze nie będzie ich w grze przesadzili, tylko na kase lecą. to jest tak na tescie ich nie ma wiec "kupuj w ciemno frajerze". gdzies w q&a czytałem, że jesli 112 okaże się op nie zmienią jej, tylko ograniczą jej sprzedaż czy cuś, sam nie wiem jak czołg 8 tieru heavy ze 175 peny może być op..

Opublikowano

Ja od razu po pobraniu path-a sprzedaję SP. Następnie dokupuje golda ma T34 lub FCM-a.

Ostatni raz SP grałem przed pathem 8.7, albo 8.6.

Ten czołg jest po prostu nie udany. Duże weakspoty w pancernym pancerzu xD. Jest za wolny.

Naprawdę szkoda, że ten T-34-3 nie będzie w normalnym sklepie. Gdyby był za te 7,5k złota to może i bym go kupił.

Ale za gorszą podróbkę Type59 nie zamierzam tyle wydawać.

x

Opublikowano

Sam jestem posiadaczem tego czołgu. Na bank sprzedam ten czołg i dołożę trochę golda i kupie sobie konto premium na pół roku.

Ten czołg w bitwach miał ponad 250 penetracji, a wocie ma tylko 170, wiec nie rozumiem ich z WG. Oo

Opublikowano

Po teście 8.8 również mam zamiar sprzedać w cholerę SP.

Szkoda, bo przyjemnie mi się nim grało, ale jako iż jestem jeszcze szczęśliwym posiadaczem T34 sprzedam go bez żalu, a za gold (tak jak kolega wyżej) zakupię konto premium na pół roku.

PS: trochę bezsensowna jest gra na teście, szczególnie randomowych bitew, bo tam nie ma pocisków innych niż gold.

Mogliby coś z tym zrobić, bo to nie są testy, tylko zbiegowisko idiotów grających X t i strzelających tylko goldem.

Gra Xt wygląda jak random na I / IV tierze...

Opublikowano

kazdy wie ze SP dostał nerffa i małego buffa czy wam sie to podoba czy nie i czy bedziecie go sprzedawac?

Załoze sie o milion złoty ze kazdy kto sciagnał testa to pierwsze co zrobił to testował SP i tak jak napisałem wczesniej co o tym myslicie?

taki kont haha . ma 177 pancerza z przodu a mial 178 max speed 35 a ma 38 teraz dla mnie to nie nerf

Opublikowano

@up

Ależ pierdolisz. Kąt przedniej płyty mniejszony o kilkanaście stopni, zabrana jedna płyta... W ogóle nie nerf...

38km/h podniesione do 40.2km/h. Gówno da, bo i tak jechało się po 25km/h, to pozdrawiam...

Opublikowano

Nie miałem przyjemności zagrać tym czołgiem...

ale może ja źle celuje albo po prostu moje działo najlepsze z amx mle 48 nie potrafi go przebić od przodu,także wieża. Zostają włazy u góry w które ciężko trafić

Nic poza tym nie mogę o nim powiedzieć :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...