Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Początki i MRT

BuRaK xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j.w. chcę zacząć grę + proszę o jakieś porady na start .Z góry dzięki pozdrawiam, Krzysiek.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Gra jest typu P4F,SpeedBosty czyli waluta premium nie jest aż tak bardzo potrzebna.Na start kup sobie VW Scirocco lub Nissana 200SX,następnie zbieraj kasę na Pontiaca Solstice GXP,BMW M3 Sport Evolution,Porsche 911 GT2.Zbieraj również diamenty,zdobędziesz dobre części i skile do aut.

MPC Racing Team działa na serwerze Apex-EU.

Opublikowano

a pytanko jaki musiałbym osiągnąć poziom aby dołączyć do mpc racing team(ewentualnie gdy gra mi się spodoba)

+Dziękuje za wszystkie odpowiedzi

33eHdSv.png

Opublikowano

a pytanko jaki musiałbym osiągnąć poziom aby dołączyć do mpc racing team(ewentualnie gdy gra mi się spodoba)

+Dziękuje za wszystkie odpowiedzi

lvl nie jest, aż tak istotny bo w tej grze lvl nie daje żadnych bonusów ;)

Liczą się raczej chęci i twój skill.

Co do początku kup scirocco, a następnie zbieraj na Porsche ;)

93988298266825447943.png

Opublikowano

Co do początku, radziłbym bardziej zaopatrzyć się w Silvie, bo Scirocco jest do kupienia normalnie, a Silvia tylko dla początkujących (zaraz przy stworzeniu kierowcy).

Co do MpcRT, najważniejsza mimo wszystko jest umiejętność jazdy, musisz nauczyć się jeździć na podobnym poziomie co każdy członek teamu, bądź oczywiście lepiej.

Dodam, że nieuniknionym jest sprawdzenie twoich manualnych zdolności przed wstąpieniem do MpcRT. Pzdr

Opublikowano

Co do początku, radziłbym bardziej zaopatrzyć się w Silvie, bo Scirocco jest do kupienia normalnie, a Silvia tylko dla początkujących (zaraz przy stworzeniu kierowcy).

Co do MpcRT, najważniejsza mimo wszystko jest umiejętność jazdy, musisz nauczyć się jeździć na podobnym poziomie co każdy członek teamu, bądź oczywiście lepiej.

Dodam, że nieuniknionym jest sprawdzenie twoich manualnych zdolności przed wstąpieniem do MpcRT. Pzdr

Przecież na początku da się kupić i Scirocco i Silvie... A co do reszty to się zgodzę.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Przecież na początku da się kupić i Scirocco i Silvie... A co do reszty to się zgodzę.

Naucz się czytać ze zrozumieniem.

Zakup Scirocco jest o tyle gorszym rozwiązaniem, że jeśli w przyszłości chcielibyśmy być szczęśliwymi posiadaczami Nissana, musimy wydać na niego SpeedBoosty.

Jeśli natomiast wybraliśmy Silvie, Scirocco można dokupić za 200k igc, więc bardziej logicznym jest wybór Sylvii, o ile posiadamy miejsca w garażu.

Opublikowano

A jakie są różnice od Nissana S14 niż Silvia? Bo ja różnicy nie widzę oby dwa samochody dobrze nadaja sie na poczatek z NFSW

W klasie E rządzi Scirooco z przedłużonym startem do maximum.

Opublikowano

A jakie są różnice od Nissana S14 niż Silvia? Bo ja różnicy nie widzę oby dwa samochody dobrze nadaja sie na poczatek z NFSW

W klasie E rządzi Scirooco z przedłużonym startem do maximum.

Powtórze kolejny i mam nadzieję ostatni raz.Silvi potem nie kupi,a na Scirooco można łatwo i szybko nazbierać.Poza tym Silvia jest świetna w D.

Opublikowano

@up

Nie wyjaśniłeś jakie są różnice ;) a jak nie ma żadnych to poco kupować Silvie na początek gry? O wiele lepsze jest Scirooco na klasówki E. I ja mam Nissana S14 na jednym koncie a na drugim Silvie, i wydaje mi się że Silvia bardziej ociężała jest...

Opublikowano

@up

Nie wyjaśniłeś jakie są różnice ;) a jak nie ma żadnych to poco kupować Silvie na początek gry? O wiele lepsze jest Scirooco na klasówki E. I ja mam Nissana S14 na jednym koncie a na drugim Silvie, i wydaje mi się że Silvia bardziej ociężała jest...

Szarlotek wyjaśnia już n-ty raz... Nissana Silvię można kupić TYLKO przy pierwszym wyborze auta, później nie będzie już dostępna ani za IGC, ani za SB, więc chyba lepiej kupić auto, które jest można powiedzieć unikatowe/rzadko spotykane, a potem uzbierać te 200.000 na Scirroco.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu,wy tu piszecie co do początku a ja już wybociłem 60lv i sie bawie nowymi samochodami poszukamy jakiś fajnych sposobów zrobie nowego kierowce i będe grał normalnie ale raczej będe już miał wszystko ogarnięte ;) i tak wszystkim dziękuje za odpowiedzi ;)

33eHdSv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...