Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban

WujekZenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, mianowicie otrzymalem bana no Konto Za trybunal, Zapewne flame, Lecz zdziwilo mnie to ze dopiero teraz, poniewaz gdy Flamowalem Byl wtedy Styczen, a pozniej Przestalem uzywac chatu, Dlatego jestem zaskoczony, na maila nie przyslali mi jeszcze, dokladnych informacje za co, lecz musze sie domyslec, przez 7 dni nie gralem w lola, po wejsciu okazalu sie, ze mam bana od 4 godzin, na koncie nikt nie gral, Moje pytanie jest takie, Czy Moge uniknac jakas Permamentalnego bana? Poniewaz to juz ktorys ban na 2 tygodnie, i chyba po tym moge sie spodziewac Perma, a Podczas gier staram sie jak tylko moge, Pomagam komu moge, I Nie uzywam Flame, Posiadam Gold I w solo q i 3v3 Dlatego szkoda mi tego acc Wypowiadajcie sie.

Opublikowano

"mianowicie otrzymalem bana no Konto Za trybunal" , "Nie uzywam Flame" , "Przestalem uzywac chatu". "Permamentalnego" ?!?!?!?!?! Ok, wnioskując z twojej wypowiedzi otrzymałeś bana za trybunał, rozumiem. Napisałeś "Nie uzywam Flame", sorry że się tego czepiam ale tak jakoś dziwnie to brzmi, nie mam racji? Przestałeś używać chatu, jak to jest w ogóle możliwe, wybacz ale nie jestem w stanie w to uwierzyć, tym bardziej że jesteś w gold 1 i że otrzymałeś bana za obelgi. Kolejna sprawa może to ja jestem idiotą jeżeli mówimy o języku ale jest takie słowo jak permamentalny? to jakaś blokada umysłowa? Wydaję mi się że chodzi ci o ban permanentny. Jeżeli się nie mylę to sam powinieneś napisać do supportu i zapytać o co chodzi jeżeli prawdą jest fakt że nie zawiniłeś :< Jednak mimo wszystko RIOT nie banuje za nic, a jak piszesz że to któryś ban to tym bardziej nie ufam że "nie używasz flame", jeżeli już wcześniej dostawałeś bana to report x9 (kolejny) jest dla nich dowodem że jesteś wku*wiającym graczem ;d Cóż mimo wszystko na mpc nikt ci nie pomoże, musisz gadać z supportem. Powodzenia, trzymam kciuki żebyś nie dostałe bana "Permamentalnego". :D

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

&nbsp;

"mianowicie otrzymalem bana no Konto Za trybunal" , "Nie uzywam Flame" , "Przestalem uzywac chatu". "Permamentalnego" ?!?!?!?!?! Ok, wnioskując z twojej wypowiedzi otrzymałeś bana za trybunał, rozumiem. Napisałeś "Nie uzywam Flame", sorry że się tego czepiam ale tak jakoś dziwnie to brzmi, nie mam racji? Przestałeś używać chatu, jak to jest w ogóle możliwe, wybacz ale nie jestem w stanie w to uwierzyć, tym bardziej że jesteś w gold 1 i że otrzymałeś bana za obelgi. Kolejna sprawa może to ja jestem idiotą jeżeli mówimy o języku ale jest takie słowo jak permamentalny? to jakaś blokada umysłowa? Wydaję mi się że chodzi ci o ban permanentny. Jeżeli się nie mylę to sam powinieneś napisać do supportu i zapytać o co chodzi jeżeli prawdą jest fakt że nie zawiniłeś :&lt; Jednak mimo wszystko RIOT nie banuje za nic, a jak piszesz że to któryś ban to tym bardziej nie ufam że "nie używasz flame", jeżeli już wcześniej dostawałeś bana to report x9 (kolejny) jest dla nich dowodem że jesteś wku*wiającym graczem ;d Cóż mimo wszystko na mpc nikt ci nie pomoże, musisz gadać z supportem. Powodzenia, trzymam kciuki żebyś nie dostałe bana "Permamentalnego". :D

&nbsp;

W dalekiej "Przeszlosci" Uzywalem Flame, Lecz teraz nie cieszy mnie dogadywanie innym, lecz sama gra, Dlatego jestem zaskoczony, banem, Support zapewne odpisze, Ze mam sie regulaminu trzymac czy cos, A kiedy ten Ban na zawsze, za ktorym razem, Jak to jest zrobione? Moge ktos mi to opisac?

@Edit. Ban byl z 7 Lutego, Co to kur@a za sprawiedliwosc..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...