Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Le blanc

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak przeciwko temu grać ? Grałem dzisiaj przeciwko temu grał vladem brała mnie na bursta ... Nie miałem co zrobić.No i przesto przegrałem linie a do tego byłem całkowicie bezużyteczny w tf poprosty zgnębiła mnie nawet framić dobrze niemogłem

x

Opublikowano

Push tak bardzo jak się da, schodzenie z linii gdy niema minionów (robienie duszków), roam. Akurat Vladem mogłeś łatwo plamą przerywać combo. Z LeBlanc 1vs1 raczej nie walcz.

Dobrym wyjściem jest kupienie negatrona.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Push tak bardzo jak się da, schodzenie z linii gdy niema minionów (robienie duszków), roam. Akurat Vladem mogłeś łatwo plamą przerywać combo. Z LeBlanc 1vs1 raczej nie walcz.

Dobrym wyjściem jest kupienie negatrona.

Powiem ci że próbowałem ale jak mi walneła wyciszenie to niemogłem nic zrobić ona ma naprawde mocnego bursa a do tego ta pasywka

x

Opublikowano

Poproś junglera o szybkiego ganka. Unikaj z nią jakichkolwiek trade'ów (nie wyjdziesz na nich korzystnie, Q+W od Lb i już 40% hp na twoim pasku w dół). Staraj się zbudować jakieś mresy, zwłaszcza warto nazbierać na banshee. Nie daj jej wycastować kombo i staraj się jakoś przetrwać early oraz mid game.

Opublikowano

Dobra dzięki szkoda że wcześnie tego nie wiedziełm bo przez to przegrałem rankeda to moja wina bo nic nie robiłem :( no i do tego ten flame adc ale to inna sprawa

x

Opublikowano

Najlepiej graj na nią czymś z CC, nie dawaj jej podejść za bardzo (jeśli trafi segelem to już prawie pewne, że minimum pół hp tracisz z w + e, a jak ma R i DFG to giniesz), farm sobie pod turretem i jak najbardziej pushuj jak jej nie ma (niech traci expa i golda).

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...