Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PzIV vs t-34

lays997

Który czołg lepszy  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który czo?g?

• T34
      11
    • PZ IV
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie Pz IV ze względu na haubice kóra jest fajna na goldzie :)

Mobliność chyba też lepsza od T-34

Możesz porównać oba czołgi patrząc na wyniki graczy

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

@UP Opanuj się człowieku bo bana albo punkciki dostaniesz

@Temat Osobiście polecam PZ4 którego zakupiłem wczoraj i z dosyłaczem na haubicy gra się super a z goldem miodzio.

Pomóż biednym psom i kotom wejdż na www.pmiska.pl

Opublikowano

@UP Opanuj się człowieku bo bana albo punkciki dostaniesz

@Temat Osobiście polecam PZ4 którego zakupiłem wczoraj i z dosyłaczem na haubicy gra się super a z goldem miodzio.

sram na to, ale jesli tak się czepiasz to spk, dawaj.

sądze, że T34 jest o niebo lepszy od PZ IV (powinno byc PZ-4), fakt różnica jest taka ogromna ze względu na tier czołgów, T34 to 8 tier a "PZ IV" to chyba 5, nie wiem nie ma takiego czołgu w wiki.wot. T34 przy lepszym losowaniu ma tego drugiego na strzał. Poza tym T34 to czołg premium więc przy okazji więcej zarobi.

Opublikowano

@UP Coś mi się wydaje że chodziło mu o czołgi 5 tieru i jak coś chodziło mi o t-34 i pz-4 a jak jesteś takim nieogarem że nie wiesz o jakie czołgi mi chodzi ;)

Pomóż biednym psom i kotom wejdż na www.pmiska.pl

Opublikowano

@UP Coś mi się wydaje że chodziło mu o czołgi 5 tieru i jak coś chodziło mi o t-34 i pz-4 a jak jesteś takim nieogarem że nie wiesz o jakie czołgi mi chodzi ;)

po 1 nie wyzwałem cię tylko jego więc z łaski swojej nie wyzywaj mnie. po 2 wiem o jakie czołgi mu chodzi ale wkurwia to jak ludzie piszą o rosyjskim medzie 5 tieru T34 przecież to kurwa 2 różne czołgi.

Opublikowano

Wiesz w ogóle co to jest sarkazm, ironia?

@topic

T34 jest lepszy bo jest na 8 tierze a Pz IV jest na 5 tierze.

pozdrawiam

a tak na serio to i tak T-34

shoob.png

Opublikowano

po 1 nie wyzwałem cię tylko jego więc z łaski swojej nie wyzywaj mnie. po 2 wiem o jakie czołgi mu chodzi ale wkurwia to jak ludzie piszą o rosyjskim medzie 5 tieru T34 przecież to kurwa 2 różne czołgi.

http://adr3nalinerush.tumblr.com/post/10702845716/gif-me-up-its-funny-because-hes-fat

T-34 jest lepszy ze względu na rof wyszłem coś koło 1,98 sekundy.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Dla mnie t-34 jest jednym z lepszych medów 5 tieru. A nawet najlepszym.

PzIV jest dosc dobry ale dla mnie nie nadaje sie do snajpienia z haubicą a działko 75 mm(chyba) jest słabe wieża tak samo .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...