Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Bład Podczas Łaczenia Z Serwerem

wyso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem. Zrobiłem swój serwer pod hamachi wszystko z instrukcja i jak wpisuje login i hasło to pisze bład podczas łaczenia z serwerem zaznacze ze przez navicat też niemogę sie połączyć. Wcześniej serwer mi działał i zrobiłem go od nowa i to się dzieje.Jescze jedna mam uwage niewiem czy to jest zwiazane z tym gdy włanczam free bsd to wyskakuje mi taki bład The network adapter with address "00:00:00:00:00:00" of virtual machine "Pokora" failed to initialize because the address is a null address. Proszę o pomoc

5929c45feec5c_post-102806-126383562962_thumb.jpg

Opublikowano

Tak ustawiłem i porty też są właczone oprócz tych patrz na zdjęcie jaka mozę być tego przyczyna ?

5929c4617bb18_post-102806-126383679757_thumb.jpg

Opublikowano

teraz nie włancza mi sie port 13004 i reszta tak przez mysqol tez niemoge wejsc na serwer przypominam o błedzie który wyskakuje podczas właczania free bsb o to ten bład może to przez niego

5929c461d812a_post-102806-126384047012_thumb.jpg

Opublikowano

Te porty blokuje ci gadu itp..

Powylaczaj wszystkie programy co maja dostep do neta(oprocz hamka oczywiscie:)

Serdecznie zapraszam na mój kanał na YT !! :)
Znajdziesz tam wiele ciekawych odcinków z minecrafta i nie tylko. Wejdz, a nie pożałujesz !

http://youtube.com/user/Wrenkowsky <--Kliknij

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...