Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacinajacy sie Crysis 2

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Kupilem wczoraj na Humble Bundle pare gierek. Jedna z nich jak wiecie jest Crysis 2 ktory mi sie strasznie zacina. Lagi zaczynaja sie juz w menu, przelaczanie miedzy Graj a Opcje nie jest tak plynne jak powinno byc. Myslalem ze to poprostu lagi przez niedopracowanie czy cus, wiec odpalilem Kampanie. Na poczatku z tego co wywnioskowalem powinien byc filmik ... widzialem czarny ekran i przerywajace sie glosy. Pozniej przy ladowaniu wyskoczyl blad ze Crysis przestal dzialac i zostanie zamkniety. Pomyslalem dobra, przeczyszcze kompa CCleanerem. Odpalilem znowu Crysisa, lagi w menu nie ustapily. No ale, nacisnalem na Kampania i zaczelo sie ladowanie. Ku moimu zdziwieniu dobieglo konca pomyslne :D Pozniej pojawil sie czarny ekran i napisy ze jestem "Na Glebokej Wodzie, Rzeka Hadson Riever, NY" i scina ...

Zdziwilo mnie ze BF3 , Dead Space 3, Mirror's Edge chodza bez najmnejszej sciny a Crysis mi laguje ...

Spec kompa:

MS Windows 8 Pro 64-bit
AMD Athlon II X4 630 Processor
6GB RAM
Nividia GeForce 320

61093c6efb.png

Admin Cienia
Opublikowano

Jak wymienisz grafikę to całkiem możliwe, zależy też jaki to jest RAM, 6gb firmy krzak o niskim taktowaniu odpali tylko mario na full detalach, lul. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jak wymienisz grafikę to całkiem możliwe, zależy też jaki to jest RAM, 6gb firmy krzak o niskim taktowaniu odpali tylko mario na full detalach, lul. ;)

Kurcze, pomylka. RAM'u mam 8GB :>

61093c6efb.png

Opublikowano

Karta graficzna mi nic nie mówi ..Ile ona ma ? 512 mb ? 1GB wyżej, niżej ? A Crysis to wymagająca gra, skoro na takich parametrach nie idzie ci 2 to o 3 zapomnij :)

Opublikowano

Karta graficzna mi nic nie mówi ..Ile ona ma ? 512 mb ? 1GB wyżej, niżej ? A Crysis to wymagająca gra, skoro na takich parametrach nie idzie ci 2 to o 3 zapomnij :)

Zdaje sie ze 1GB

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...