Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Bot hack

aprzestan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , jak wiecie jest full botów na pl i chciałbym być jednym z nich :D chce zrobić sobie postać dać ja do m2 na drop kk czy tam innych duperelei i teraz takie pytanie macie takiego bota? nie wiem jak się to nazywa dla tego nie szukałem ;]=

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Wejdz na stronke metin2mod.tk , i zakładka metin2pl , sciagasz ,wypakowujesz do folderu z gra i bocisz ;)

Lub oni mają płatnego bota m2bob.

Opublikowano

Kamer mod jest do dupy, nawet nie wiem czy jest tam funkcja automatycznego podnoszenia itemów, więc nadaje się tylko na niektóre prywatne serwery. Na nich dużo go używałem z powodzenIem ale na plu najbardziej się opłaca kupić m2 Boba. Kiedyś był bezkonkurencyjny Easy Metin ale nie wiem czy on jeszcze istnieje (długo nie grałem).

Opublikowano

a macie moze jakieś linki ? do tego płatnego i do tego easy metin co piszecie a jaki koszt jest wogóle takiego zakupu?

05579026465146431726.png

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Jaka cena tego bota mniej wiecej jest? ;) bo tam nic nie pisze.

05579026465146431726.png

Opublikowano

Ludzie dajecie mu nie sprawdzony towar , www.neweasymetin2.com , popieram bot byl zajeb*sty ale niestety juz go od roku nie akutalizuja... Expbot platn ktory dziala tak jak easymetin2 to www.m2bob.net ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...