Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]W.o.T

batoncmg2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, od pewnego czasu stało mi się coś z wotem, nie mogę czasami dołączyć do serwera .. albo jest Synchronizacja Ekwipunku i stoi albo Synchronizacja Sklepu i też stoi a jak już dołączę to czasami mnie wyrzuca z serwera a czasami mam takie lagi dziwne że czołgiem w ziemie wjeżdżam a ping zostaje 10-50 i czasami skoczy +200 . Proszę o pomoc . Planowałem reinstall zrobić ale nie wiem czy to da ?

Opublikowano

To jest wina internetu my nic ci nie poradzimy .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

jak wina internetu ! jak gram w bf3 np mam ping 27 a ściąganie mam 1 mb/s

Masz jakieś inne programy włączone, które wymagają internetu ? Powyłączaj je zmień ustawienia na niższe

Opublikowano

Reinstal gry oraz po usuwaj niepotrzebne programy z kompa

Spróbuj też programu cFosSpeed optymalizuje ping niektórym osobą bardzo pomaga.Program darmowy.

A i poczytaj w internecie jak ustawić ten program

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Zainstaluj grę od nowa i nie miej otwartych programów, które nie są ci potrzebne. [czyli FB zamknij]
Dodatkowo polecam ci Game Booster jako wspomagacz do komputera :)

Opublikowano

Hmm FB musi być wł . :D aa powiem wam jeszcze na routerze mi cały czas miga Internet może przerywa mi neta ?.

Opublikowano

Dioda przy "Internet" musi migac, Dioda przy ADSL lub ADSL+ musi swiecic swiatlem ciaglym.

Niestety, Twoj blad jest prawdopodobnie spowodowany "bledem" jakiegos pliku. Odinstalowac i pobrac ponownie, instalacja i powinno grac.

Moze tez byc spowodowane przez kolizje z jakims modem. Tak, czy siak, pozostaje reinstal.

test

Opublikowano

Masz jakieś inne programy włączone, które wymagają internetu ? Powyłączaj je zmień ustawienia na niższe

Zainstaluj grę od nowa i nie miej otwartych programów, które nie są ci potrzebne. [czyli FB zamknij]

Dodatkowo polecam ci Game Booster jako wspomagacz do komputera :)

Tak, na pewno otwarty internet (przy takiej prędkości jaką ma) powoduje to, że nie może się zalogować ^^ Owszem, jakby grał ze słaby internetem i miałby nagłe wzrosty pingu lub podobne sytuacje, wtedy oczywiście najlepiej nie używać innych programów, które zabierają nam pakiety. On ma problemy z logowaniem (podstawa), czyli błędy w plikach.

PS: Game Booster ? Taki wspomagacz, że...

Opublikowano

Dioda przy "Internet" musi migac, Dioda przy ADSL lub ADSL+ musi swiecic swiatlem ciaglym.

Niestety, Twoj blad jest prawdopodobnie spowodowany "bledem" jakiegos pliku. Odinstalowac i pobrac ponownie, instalacja i powinno grac.

Moze tez byc spowodowane przez kolizje z jakims modem. Tak, czy siak, pozostaje reinstal.

Tak ale wcześniej mi Internet cały czas świecił i nie było problemów .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...