Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwer nie chce odpalić!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem, kolega zrobił kule co ma 101 wielkości (kula ze szkła) i zlagowało strasznie serwer i serwer sam się wyłączył, gdy probował uruchomić serwer wyskakuje mi takie coś:

POMOCY!!! Liczę na dobrą pomoc, za wszystkie skazówki daję like.Pozdrawiam, Micek16

post-828402-0-18214800-1377339739_thumb.png

Pisze:

Error occurred during initialization of UM
Could not reserve enough space for ohject heap
Error: Could not create the Java Birtual Machine
Error: A fatal exception has occurred. Program will exit.

Opublikowano

serwerowi jest zamalo dostarczone ramu. Masz juzpo swiecie chyba ze odpalisz swiat na serwerze 64 gb.

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

MAM WSZYSTKO NOWE ŚCIĄGŁEM TO Z NETU I JAK ODPALDAM SERWER TO TO SAMO WYSKAKUJE !!!

Pliki serwerowe by Br3nd

Opublikowano

zrób restart mapy, inaczej nie odpali, chyba że dokupisz ram ...

Robię fajne prezentacje / reklamy serwerów minecraft, pisz na pw.

Opublikowano

Restart mapy ? Chopie to jest wina konsoli, konsola nie chce odpalić. Wszystko usunąłem z tamtąd, ściągłem nowe z netu pliki by br3nd i jak robie nowe i odpalam to to samo !!!

A jak mówicie w czym błąd to powiedziecie jak mam to zrobić (naprawić)!

Opublikowano

Jak zrobił tą "kulkę" to zabrało bardzo dużo ram, pewnie masz 10 lub 20 slotów i maszyna nie wytrzymała. Tylko restart pomoże, lub większy ram.

Robię fajne prezentacje / reklamy serwerów minecraft, pisz na pw.

Opublikowano

Ludzie. teraz słuchajcie co napisałem!

Usunąłem wszystkie pliki z tamtego serwera ! Ściągam nowe z netu BR3ND i nadal jak odpalam to to sam wyskakuje, mam wszystko nowe nowa mape itp. Ale nadal nie chce mi się to odpalić, bo wyskakuje ten błąd.Slotów mam 100 a pojemność dysku 30GB RAM. Serwer hostinguje mój brat co ma serwerownie z poznaniu, udostępnia mi serwer (komputer) Przez zdalny pulpit System xp. Więc oczekuję pomocy!!! :] I jak już coś piszecie w czym problem itp. to napiszcie jak mam to naprawić daje lik'e. :)

@up Zrobiłem to co kazałeś usunołem world i pluginy nadal to samo wyskakuje:

Error occurred during initialization of UM

Could not reserve enough space for ohject heap

Error: Could not create the Java Birtual Machine

Error: A fatal exception has occurred. Program will exit.

Opublikowano

Okej ludzie Dzięki za udzielenie odpowiedzi. Pomogła tylko jedna osoba:

szymonek8905

Zasługuje na uznanie ode mnie :)

Zapraszam Cię na server mc-jaskcraft.pl A otrzymasz nagrodę SuperVip'a Chociaz to mogę dać;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...