Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetherCraft Sieć Serwerów MineCraft[Rekrutacja na Serwerze][Exp z stona][TS3]Diamenty z stona][ItemShop][Strona WWW]

Corso6060

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

javaw2013011413052010.png
ipserwera.png
Adres IP: Serwer Freebulid + Survival + Gildie IP: nethercraft.maxcraft.pl
Serwer PVP IP: pvpnethercraft.maxcraft.pl
IP TeamSpeak: ts3-public.voice24.pl
spec.png
Nazwa Serwera: NetherCraft
Wersja: 1.6.2
Typ Serwera: Hosting
WhiteList: Wyłączone
Tryb Gry: Freebulid, Survival, Gildie PL, MobArena, PVP
Ilosc Slotow: Serwer Pierwszy 30 slotów, Serwer Drugi 20 slotów
Zwierzeta: Włączone
Potwory: Włączone
PVP: Włączone

Strona Serwera:
http://mc-nethercraft.jimdo.com/
pluginy.png
Na Serwerze mam wszystkie dopracowanie 100 %
admin.png
Właściciel: Lyreco6090
Moderator: agent007
Moderator: dawid1270
Budowniczy: Impro
opis.png
Na serwerze powalczysz z innymi gildiami. Na serwerze są sklepy na których zarobisz pierwsze dolary. Na serwerze są wgrane pracy /jobs. Na Serwerze jest drop z:
975g.png
vnml.png
vz3.png
Na serwerze każdy gracz ma prawo do jednej działki na serwerze za darmo.
Na serwerze Freebulid + Survival + gildie takie vipy:
3x1y.png
v5qj.pngui06.png
Jeśli zaprosisz osobę dostaniesz 2 diamenty każda zaproszona osobę. Ale osoba zaproszona musi potwierdzić ze jest od Ciebie.
Co sobotę o 18:00 są eventy od 10 osób do góry.
Zapraszamy Serdecznie na serwer :)

Opublikowano

NetherCraft - Nie oryginalna nazwa, to na pewno bo sam rok temu robiłem taki serw z tą nazwą ;)

Co do serwera, jak będę miał czas to wbiję i ocenie.

Opublikowano

NetherCraft - Nie oryginalna nazwa, to na pewno bo sam rok temu robiłem taki serw z tą nazwą ;)

Co do serwera, jak będę miał czas to wbiję i ocenie.

Serwer działa już od 2 lat pod ta nazwa więc nie widzie problemów tu. Jest dużo takich serwerów podobna nazwa ale mało reklamują.

Opublikowano

Serwer LIPA.

Administracja pisze z błędami ortograficznymi, a spawn to jeden wielki kloc.

Nie polecam.

Witam. MI wylatujesz z darmowymi forami cba itp wiec nie chce takiego czegos. Po pierwsze mapie zmieniona nowej edycji. A Ty sam piszesz z błędami ortograficznymi. Szkoda mi takich dzieci z mpcforum

Opublikowano

Serwer lipa Spawn sciagniety od Querty12 (spawn był z lodu został przerobiony)- spejna strona na darmowym chostingu , oile to jest chosting bo jimdo.com ma gotowe szablony poprostu nie polecam.

Poszukuje Współ własciciela na serwer minecraft

zglaszac sie prosze na pw

Opublikowano

Serwer lipa Spawn sciagniety od Querty12 (spawn był z lodu został przerobiony)- spejna strona na darmowym chostingu , oile to jest chosting bo jimdo.com ma gotowe szablony poprostu nie polecam.

Po pierwsze jego serwer już dawno nie grał taki koleś. Nie mamy jakiegoś gotowca gracza którego nie znam Querty12 coś ci pomyliło. Wpierw się naucz się poprawnie po polsku dopiero komentuj kogoś posty. WIdać po piśmie że masz max 10 lat. Jak takimi osobami się nie przejmuje.

Opublikowano

Witam. MI wylatujesz z darmowymi forami cba itp wiec nie chce takiego czegos. Po pierwsze mapie zmieniona nowej edycji. A Ty sam piszesz z błędami ortograficznymi. Szkoda mi takich dzieci z mpcforum

Tak ? Mam tylko jedno, małe pytanie..

Pod jakim Nickiem byłem wtedy ? :)

Ale zmyślasz..

Jeden z większych projektów! || CS W Minecraft już wkrótce!  ||

----| http://www.mpcforum.pl/topic/1396907-counter-strike-w-minecraft-modyskryptyzapowiedz/|----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...