Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GT-R SpecV vs DBS

2+1Cytryny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepszy na poscigi i ucieczki druzynowe lepszy bedzie nissan gtr spec v r35 czy aston martin dbs?? Chodzi mi o samochody za IGC a nie za boosty. Jesli sa lepsze to prosilbym o napisanie jakie.

Opublikowano

Nie ma różnicy , czy to będzie DBS czy GTR , ale szybszy będzie DBS . Zależy to od tego w jaki punkt samochodu uderzysz , jakie masz skille w aucie i czy potrafisz jezdzić . I nie , boss nie jest lepszy do pościgow :D

Opublikowano

Oba wozy są dość porównywalne, ale Aston trochę lepiej się prowadzi.

Osiągi mają dobre, ale nie tak dobre jak czołówka klasy A czyli GT2 i Roadster.

Opublikowano

Czyli aston jest lepszy na poscigi? Chodzi mi o to zeby miec dobre przyspieszenie.. Bo jak bedzie mnie blokowalo 10 radiowozow to zebym wyjechal. Szybkos nie ma tu duzego znaczenia. Ma miec przyspieszenie dobrze skrecac i zeby byl dosc ciezki. Przy 300 km/h wiadomo ze kazdy samochod ciezko skreca.

Opublikowano

Nie każdy -.- . Astonem ani żadnym innym z 10 radiowozow ne wyjedziesz -.- . Uników tez sie uzywa ;> . Ale aston będzie najlepszym wyborem .

Opublikowano

DBS lepszy od Nissana, ale skoro już chcesz auto do ucieczek/pościgów to kup sobie Forda Mustanga 302 12'. Ford jest najlepszy do tego typu zawodów. Kosztuje 1.900.000$, więc nie dużo więcej niż Aston Martin.

Opublikowano

Bierz Porsche 996* GT2 w klasie A (1,85k IGC) rządzi na ucieczkach a nie jakieś DBS'y które zostaja w tyle ;)

@down. Dałem edita sorki za pomyłke :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...