Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Słuchawki xPeke

kkoondzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwykłe kupisz nawet za 100 zł. Ale Frost Blue 380-450 zł ;)

Mam Siberie V2 zwykłe i kupiłem je za 150 zł tyle, że bez oryginalnego opakowania i prosto z chin (czekalem 2tyg). Za normalne trzeba daac z 250-300 a za Frost blue 300-400+

polecam, sluchawki wygodne, swietny glos, mikro

Opublikowano

Mam Siberie V2 zwykłe i kupiłem je za 150 zł tyle, że bez oryginalnego opakowania i prosto z chin (czekalem 2tyg). Za normalne trzeba daac z 250-300 a za Frost blue 300-400+

polecam, sluchawki wygodne, swietny glos, mikro

Jak z Chin to przepłaciłeś, ja też miałem z Chin i płaciłem 99 zł+ przysyłka(czyli razem jakieś 124zł). No ale wkoncu te 25 zł nie robi aż tak wielkiej różnicy ;)

87221f.png

Pasjonat
Opublikowano

Steelseries Siberia v2 frost blue,ja osobiscie mam Steelseries Siberia v2 heat orange (z tego co wiem nowszy model) i jestem z nich bardzo zadowolony,dzwiek wrecz nieziemski :) Zaplacilem za nie 400zl

Opublikowano

Dobra powiedzcie mi jeszcze czy są wygodne? Mikro nie gra roli mam swój mikrofon stojący. I czy można je nazwać niezniszczalnymi xDD?(czy wytrzymają jak spadną lub coś takiego) Jakiej długości jest kabel ? (masakraa w tej chwili mam taki, że muszę wysuwać komputer bo nie stać mnie nie przedłużacz) i czy wszystkie wersje się tak fajnie świecą ? ;D

Pasjonat
Opublikowano

Dobra powiedzcie mi jeszcze czy są wygodne? Mikro nie gra roli mam swój mikrofon stojący. I czy można je nazwać niezniszczalnymi xDD?(czy wytrzymają jak spadną lub coś takiego) Jakiej długości jest kabel ? (masakraa w tej chwili mam taki, że muszę wysuwać komputer bo nie stać mnie nie przedłużacz) i czy wszystkie wersje się tak fajnie świecą ? ;D

Sa bardzo wygodne,wygladaja fajnie :) Co do kabla to jest dosc krotki (niestety nie mozna go wyjac czy wymienic bo jest staly),ale dodaja do teego przedluzaacz. Ja osobiscie polecam te sluchawki :) Tylko zastanow sie czy wolisz bialo-szare z niebieskimi swiatlami czy czarne z pomaranczowymi (tylko te 2 modele swieca) FROST BLUE i HEAT ORANGE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...