Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[3D] Phoenix_PL

RMCF1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra.

Po pierwsze primo: Pokaż mi gdzie w regulaminie czy tabeli kar masz podpunkt "spam statusami".

Po drugie primo: Od kiedy napisanie dwóch statusów w przeciągu... godziny to "spam". Rozumiem jeden po drugim, ale to nie jest spam.

I po trzecie primo ultimo: hau hau hau.

1377337197-U369478.png

Opublikowano

Dobra.

Po pierwsze primo: Pokaż mi gdzie w regulaminie czy tabeli kar masz podpunkt "spam statusami".

Po drugie primo: Od kiedy napisanie dwóch statusów w przeciągu... godziny to "spam". Rozumiem jeden po drugim, ale to nie jest spam.

I po trzecie primo ultimo: hau hau hau.

http://www.mpcforum.pl/topic/750612-regulamin-statusow-v2/

5. W przypadku notorycznego spamowania statusami: kara za pierwszym razem 5%, kara za drugim i kolejnym razem 5% i ban na 24h.

Więc powinieneś dostać ostrzeżenie, a później bana na 24h, a nie na 3 dni. :)

Opublikowano

A żadnego warna za statusy w życiu nie dostałem.

Rzeczywiście, mój błąd, nie zauważyłem regulaminu statusów.

Aczkolwiek mam jeszcze jedno primo do wtrącenia:

4. Notoryczne spamowanie tym samym statusem lub nagminne pisanie, w małych odstępach czasowych nowego statusu jest zabronione.

7. Umieszczenie w ciągu 24 h, 3 (słownie: trzech) takich samych lub podobnych statusów tj: zawierających tą samą lub podobną treść (różniące się jedną literką, znakiem interpunkcyjnym, czy też zmienioną kolejnością), a także mające na celu to samo przesłanie będą traktowane jako spam.

Poprzez stwierdzenie notorycznego spamowania rozumie się wysłanie ponad 3 statusów w odstępie czasowym obejmującym 2h. Nie dotyczy odpowiedzi.

Napisałem dwa statusy o różnej treści w ciągu 1h. Nie zalicza się to do żadnego punktu regulaminu.

1377337197-U369478.png

Opublikowano

To jakaś kpina? Jakim prawem ban zostaje skoro został on nadany niezgodnie z regulaminem, do cholery?! Jeżeli już uparłbyś się na bana powinny to być 24h, a nie 3 dni. Parodia, serio. Poza tym chyba kolega wyraźnie pisze, że napisał dwa statusy, a spamowanie zalicza się od ponad trzech. Czego w tych punktach nie rozumiesz?

Ty chyba zapomniałeś troszkę od czego są regulaminy, które ktoś już ustalił. Twoim obowiązkiem jest pomaganie użytkownikom, a nie wprowadzanie tutaj jakiegoś totalitaryzmu i terroru, elo.

Makin: dobrze, ale w takim razie ban na 24h wg. regulaminu, a nie 3 dni. :D

Opublikowano

Po pierwsze i ostatnie ban jest słuszny. Ja rozumiem zabawy na forum, ale są granice i tak durne ekscesy nie będą tolerowane.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...