Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Silver 3

Nihilistic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem otóż niedawno byłem silver 1 ok jakoś szło.. i stało się spadłem do silver 3 potem znowu silver 2 i teraz tkwie w silver 3 60 pkt

dobiera mi przeciwnikow ktorzy kompletnie lamią nie mowie ze jestem doskonaly i nie zalezy mi na wysokim elo tylko powoli do golda i to mi starczy

tylko jak mozna wygrac skoro nunu 0/9 unranked dywizja cait bronze 1 diana i udyr tak samo ...

chcialbym prosic tylko o jakies porady na jakiej lini mam sie skupic gralem wtedy z nimi zedem 12/5

prosilbym o jakies porady czy cos obecnie jak wyjsc z tego lub zmaksymalizowac swoja gre

z gory dziekuje ;/

Opublikowano

Ja bym Ci polecił grę na Midzie. Próbujesz jak najszybciej zdobyć killa i jak masz jeszcze HP to idziesz na Bota / Topa i tam pomagasz zdobyć killa, wracasz do bazy i od nowa tak robisz :D

Albo po prostu graj duo i ty z kolegą mid i jungla, on gankuje Ci mida, macie killa i idziecie pomóc na bota / topa.

Tak można łatwo wycerować gry ;)

Opublikowano

Ja Poleciłbym ci Shena Na topa.Ma dobrego taunta, a także bardzo dobry ultimate.Właśnie dlatego możesz shenem wycarrować gre.

Również poleciłbym ci kassadina oraz tf'a na mida

są mobilni,dobre ganki oraz szybki escape.

Jeszcze jedna sprawa,a mianowicie graj duo rankedy np.Adc+supp,Jungla+mid ponieważ jeśli masz zaufanego kolegę to możecie razem coś zdziałać i wycarrować nawet jeśli twój team nie za bardzo ogarnia.

Cieszę się jeśli pomogłem.

Pozdrawiam

Draxerq_eune_9_6_logo.png

Opublikowano

jak możesz grać na poziomie golda i dodaje ci brązów? musisz mieć z dupy MMR 30winow 50 porazek? innej opcji nie widze...

Opublikowano

Idź pickami, które są twarde, a jednocześnie robią dmg.

Na topa polecam Jaxa/Renektona/Irelie

Jungla to oczywiście J4/Hecarim/Zac

Mid Kassadin/Ahri/TF

No i Bot to

Supp Leona/Tresh/Sona/Taric itp.

ADC Graves/Varus/Vayne/Caitlyn.

Tym łatwo carrować, bo np. taka Ahri ma Dobre escape system, duży dmg i ten jej "pocałunek", który też jej bardzo pomaga.

Ogólnie tak krótko podsumowując bierz country, które ogarniasz na przeciwny team, pomagaj i doradzaj co mają kupić jeśli nie wiedzą, nie flejm i sam bądź ogarnięty i nie spam na czacie "OMG LUCKER NOOB REPORT".

Opublikowano

Jeśli tak sobie skaczesz to znaczy ż to jest szczyt twoich możliwości i tyle nauczusz się grać to polecisz wyżej

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...