Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Urodziny tf2

N3Z0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, podczas "urodzin" TF2 Drop nie zostaje zwiększony.

Gram obecnie tylko w Minecrafta

Jeśli masz problem z konfiguracją serwera bukkit, permissions, lub z konfiguracją jakiegoś konkretnego pluginu, pisz na GG

Opublikowano

Moze to tylko przypadek ale mojemu koledze rok temu dropla chusta lotrzyka i ocalona skrzynka moze to przypadek moze i nie .

Opublikowano

Moze to tylko przypadek ale mojemu koledze rok temu dropla chusta lotrzyka i ocalona skrzynka moze to przypadek moze i nie .

Tak był to tylko przypadek. Możliwe, że trochę nie grał albo to był czysty fart. Same urodziny TF2 prawie nic nie zmieniają oprócz tego, że zostaje na każdym serwerze wymuszony Tryb Urodzinowy.

Gram obecnie tylko w Minecrafta

Jeśli masz problem z konfiguracją serwera bukkit, permissions, lub z konfiguracją jakiegoś konkretnego pluginu, pisz na GG

Opublikowano

Nie, podczas "urodzin" TF2 Drop nie zostaje zwiększony.

A racja. Pomyliło mi się, bo pamiętałem, że raz był w lato zwiększony drop. Ale po sprawdzeniu na wiki było to w czerwcu, a urodziny są w sierpniu.

0eab14ddf550.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...