Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Netia ? Czy może coś innego?

LOoemur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedługo mam zamiar podpisać umowę z nowym dostawcą internetu. Chciałem kupić 100Mb/s w netii za 65 zł, ale nie wiem czy go się opłaca.

Mieszkam w małym mieście, a słyszałem od znajomego, że jak kupię tą ofertę w netii, to internet nie będzie taki szybki, bo jestem na zbyt wielkim zadupiu, a te wszystkie odbiorniki internetu są w wielkich miastach.

Tak więc, co polecacie? Nie zależy mi na szybkości pobierania, tylko na tym żeby nie było lagów no i przystępna cena tak jak w netii.

Opublikowano

neostrada tp

wystarczy że masz telefon stacjonarny

masz też zmienne ip :)

w CSa mozesz cheatowac :D

41196912334212939960.png

Opublikowano

JA MAM ORANGE/TP jak jest jakaś awaria albo coś technik jest na 2 dzień może raz na 2 miechy coś się zjebie ale naprawa trwa max 24 h lagi nie przypominam sobie :D

Opublikowano

Osobiście jestem wierna neostradzie, mam w nosie zmienne ip bo mi się nie przydaje do niczego, ale nie robi stosunkowo dużych problemów, więcej narzeka moja koleżanka z internetem z orange. ; )

Opublikowano

Jeżeli mieszkasz na "zadupiu" to będziesz mieć zawsze spadki szybkości internet, sam mam Netie i musze powiedzieć że jest bardzo dobra, i bardzo szybka, nie mam żadnych problemów itp.

Nie bierz TP/orange bo to syf, nie dość że drogo to jeszcze co 30m masz zerwanie połączenia

Opublikowano

TP to syf - nie wiem ile miałeś z tym do czynienia, ale ja mam od zawsze i ani nie mam drogo ani nie zrywa mi co 30min, a mieszkam na konkretnym zadupiu. ;)

Opublikowano

Miałem Netię 4 lata, a teraz od dwóch lat mam TP.

I szczerze powiem, że w Netii czasem zrywało się połączenie, nie było internetu np. przez cały dzień. A przez dwa lata w TP żadnego problemu nie miałem, jedynie z pajacami obsługi i umową, ale do internetu nic nie mam.

1356721310-U739101.png

Admin Cienia
Opublikowano

Boże, tylko nie bierz netii ani neostrady.. UPC, albo obczaj jakie prywatne sieci są w twojej miejscowości.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja polecam Ci neostradę, wielu na nią narzeka, ale wiele ma ona plusów.

W Neostradzie możesz dostać testowy transfer, dla próby.

Szybko naprawiają różne błędy sieci.

Dostępność jest prawie wszędzie, polecam.

Opublikowano

Ja mam netię już dobrych parę lat i jestem bardzo zadowolona, zdażało się (parę lat wstecz), że internetu czasami nie było (głównie w okresie wakacji, podczas częstych burz), ale było to bardzo szybko naprawiane, aktualnie szybkość mam zwiększoną do 10 Mb/s (bo więcej nie potrzebuję) i net śmiga doskonale. :D

1378222534-U1001550.jpg

It hurts so good.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...