Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shadow Demon - jak grać tą postacią?

Ment0r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Wczoraj zacząłem grać w Dote.
Zagrałem parę zwykłych mecz i stwierdziłem, że Sniper to za łatwa postać.
Zagrałem Shadow Demon'em. Wpadł mi w oko, nie do powstrzymania.
Jak się od początku dobrze nim gra to niszczy do samego końca.

Może ktoś mi powiedzieć jak się nim kierować i napisać jak się powinno grać tą postacią?

Gdzie na linie? Build? Jak rozdawać skille?

Opublikowano

SD to głównie support, jak ktoś chce to może iść na mida. Jak grasz jako support to rób smoke ganki na midzie z Disruption, co do maxowania to niektórzy maxują E dla pushu/dmg a niektórzy W co pomaga w szybkim zabiciu osamotnionego celu. Itemy to kurier, wardy, mekansm, arcane albo tranquil boots, ghost scepter (jeżeli przeciwny team ma dużo physical damage); sytuacyjnie: pipe of insight, bębenek, force staff, medalion, dagon, necronomicon.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Buildy z tej strony są słabe. Jak jesteś początkującym graczem graj shadow demona pod supporta (pamiętaj o wardach). Najpierw możesz się wzorować na poradnikach z playdota.com/guides albo in-game w lewym górnym rogu książeczka, otwierasz wybierasz i masz cały build wczytany w grze, pokazuje które skille wybrać i jakie przedmioty brać - wszystko zależy od sytuacji, picków!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...