Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie.

Mamba111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zapewne wielu z was widziało już ten filmik, a może też nie.

Ogólnie rozchodzi mi się tutaj o reakcje Dyrusa z Reginaldem, powód jasny - Regi wyśmiał dyrus'a że nie trafił ultem vladimira.

Jak myślicie, czy takie problemy, awantury lub konfrontację będą stanowiły im na drodze? Wszelkie negatywne odpowiedzi zostawcie dla siebie, to ma być tylko zwykła dyskusja a nie żeby przemieniło się w jakieś niepotrzebne awantury, chcę tylko poznać wasze opinie. Dla mnie takie awantury mogą stanowić nawet do rozpadnięcia się Teamu.

Opublikowano

Na miejscu Dyrus'a bym wstał i wyjebał mu w ryło jak nie gra to niech się nie udziela . Dziękuje BB .

Ja się nie naśmiewam z tego , że ktoś nie trafił ultem bo nie każdy jest idealny . Jak gram premade to po prostu bekę kręcimy z takich akcji razem albo nic nie mówimy gramy dalej i tyle stało się to się stało next time trafi .

To , że ten Reginal czy jak mu tam się spina to przydał by mu się jakiś tzw. wpierdol i już by się tak nie udzielał .

Jeżeli wiem to jest kitajec (Reginald) nie ma prawa się spinać do innych ludzi bo jest zwykłym gównem . Sorry ale zaleciało rasizmem ale taki jestem .

Opublikowano

Na miejscu Dyrus'a bym wstał i wyjebał mu w ryło jak nie gra to niech się nie udziela . Dziękuje BB .

Ja się nie naśmiewam z tego , że ktoś nie trafił ultem bo nie każdy jest idealny . Jak gram premade to po prostu bekę kręcimy z takich akcji razem albo nic nie mówimy gramy dalej i tyle stało się to się stało next time trafi .

To , że ten Reginal czy jak mu tam się spina to przydał by mu się jakiś tzw. wpierdol i już by się tak nie udzielał .

Jeżeli wiem to jest kitajec (Reginald) nie ma prawa się spinać do innych ludzi bo jest zwykłym gównem . Sorry ale zaleciało rasizmem ale taki jestem .

Tu masz racje ja też czsami czymś nietrafiam :P Ale jak gram z kolegami to kręimy beke a nie jakieś tam pretensie to jest tylko gra. Moim zdaniem ten co się śmiał to powinien wylecieć z teamu i tyle.

x

Opublikowano

Tu masz racje ja też czsami czymś nietrafiam :P Ale jak gram z kolegami to kręimy beke a nie jakieś tam pretensie to jest tylko gra. Moim zdaniem ten co się śmiał to powinien wylecieć z teamu i tyle.

Reginald - Leader Teamu Solo Mid, niestety on nie może wylecieć, aczkolwiek mogą odejść członkowie tego teamu wraz z Dyrusem. Jeżeli ktoś umie dobrze angielski, a nawet nie, bo tam są banalne słowa to zrozumie, a jeżeli nie to macie wszystko w komentarzach na youtube. :)

Opublikowano

Boże masakra... Zachowuje się jak jakiś gówniarz. On go wyśmiał Dyrus kazał mu się zamknąć. Tamten wielce oburzony, że kazał mu się zamknąć. Dyrus go przeprosił ale tamten chce się kłócić żałosne... Wolałbym grać sam niż z takim człowiekiem.

.

.

.

Pochwalam to co Dyrus zrobił. Zachował przynajmniej trochę dumy a on się ośmieszył.

Opublikowano

Dyrus tutaj okazał dobrą postawę i należne zachowanie , a przeciwnik najwidoczniej chciał dopiąć swego i chciał się kłucić , takie zachowanie to tylko ban .

Opublikowano

Ja nie trafiam ultem karthusa i jakoś nikt sie ze mnie nie smieje :rolleyes:

Opublikowano

Ogólnie to miał być "Scrim" z c9, jednakże się nie odbył bo Dyrusa nie było. Jednak nie wiem dlaczego takie negatywne zachowanie ze strony reginalda.

Opublikowano

Mógł go nie przepraszać ... regi sam zaczął a jak by wyrzucił Dyrusa to powodzenia im życzę i wgl ten regi traci formę jak ocelote (raz na czas regi dobrze zagra) a tak to widać że TSM jest carriowane przez Dyrusa i Xpeciala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...