Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROJEKT] MetinCraft ≡ Pierwszy serwer typu Metin2 w Polsce!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

QCRc.png

tDRc.jpg Cześć! tDRc.jpg

Czy marzyłeś kiedyś o połączeniu Minecrafta z Metinem?

Dwóch największych gier MMORPG?
Teraz to możliwe!

Jak to będzie wyglądało?
Serwer Minecraft wzorowany 100% na Metin 2. Wszystko odwzorowane

niemal idealnie.

Nowe, dwa królestwa (na dwóch oddzielnych serwerach, połączonych BungeeCord),

handlarze i wiele, wiele więcej...

Wszystko przez autorskie pluginy, oraz mody z autorskim launcherem. ;-)

Więcej szczegółów nie zdradzimy, ale obiecujemy, że będzie epicko.

Połączenie dwóch największych gier MMORPG? To musi się udać!
Start w okolicach grudnia-stycznia.

Więcej informacji już wkrótce.

Tymczasem zachęcamy do brania udziału w ankiecie, czy w ogóle na serwerze zagracie!

Z czasem dojdą nowe ankiety, już jutro o w miarę

normalnej porze więcej informacji.

tDRc.jpg Dobranoc. tDRc.jpg

Opublikowano

Projekt nie jest pierwszym w Polsce mogę Ci to zagwarantować. Tak jak inni mówili serwer jest raczej bez przyszłości bo jak ktoś zachce zagrać w metina to zapewne zagra w metina nie w minecrafta. Ludzi na początku będzie dużo ale z czasem będzie ich coraz mniej bo każdemu znudzi się bicie potworów żeby wbić lv.

Opublikowano

to nie pierwszy taki serwer w polsce ale i tak pomysl do bani

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

O nowe konto Avatreys'a. Dzieciaku weź te serwery wsadź sobie w dupę! To już twój 53 serwer, i 53 serwer nie wypał. I chcesz tworzyć następny który będzie działał z 2 dni, i potem reaktywacja, lub ślad zaniknie? Dzieciak robi MULTIKONTA, na MPC i myśli ze go nikt nie rozpozna, mylisz się ludzie nie są głupi. Wiesz gówno śmierdzi i będzie dalej śmierdzieć.

Jak tam tamten serwer, z konta -Hardwell- pisałeś o innym serwerze, podaj IP.

Tak więc podsumowując:

1. Jesteś gimbem, który nie umie stworzyć serwera.

2. Serwer nie wypali, bo Avaterys, jak by ktoś inny był to pewnie by serwer istniał.

3. Jesteś pierdolonym oszustem i złodziejem.

4. Kradniesz pliki serwerowe i mapy.

5. Twoja ekipa KOMAR,FIESTA, FUSH i inne gimby które mają po 13 lat są gówno warci.

Teraz do ludzi, ludzie nie czekajcie na ten projekt serwera, bo on nigdy nie powstanie. To jest dzieciak, jego serwery padały już po 2 godzinach gry.

On Was chce tylko oszukać, wydrzeć pieniążki z VIPa, sprzedawając OPA, i inne duperele za kasę. A na następny dzień nie będzie już na co wchodzić ;)

Tak więc nie róbcie sobie nadzieji, ze zagracie na takim serwerze, bo to tylko są marzenia 13 letniego gimba avaterysa. Tak wiec dziękuję. Tyle.

Opublikowano

Było już mnóstwo takich serwerów, żaden nie wypalił. Nie zagrałbym.

Chciałbym zagrać w Metina to bym zagrał, a nie w Metina w Minecrafcie.

Odradzam robienia czegoś takiego.

Opublikowano

Przepraszam, że tak mówię, ale Wy jesteście tępi...

Napisałem tylko swój pomysł na serwer, który będę realizował i chcę przedstawić go większemu gronu, a Wy hejtujecie moją osobę.

Czy ja napisałem temat "Co sądzicie o Avaterysie?"

Każdy mój temat, to jest wylęgarnia spamu, ogarnijcie się wreszcie.

Jodi, Gruby : Każdy już wie co o mnie sądzicie, bo piszecie to od miesiąca w każdym moim temacie, a Wy nadal piszecie ciągle to samo.

Może sobie to dajcie na CTRL+V?

To jest śmieszne... ;)

Opublikowano

Przepraszam, że tak mówię, ale Wy jesteście tępi...

Napisałem tylko swój pomysł na serwer, który będę realizował i chcę przedstawić go większemu gronu, a Wy hejtujecie moją osobę.

Czy ja napisałem temat "Co sądzicie o Avaterysie?"

Każdy mój temat, to jest wylęgarnia spamu, ogarnijcie się wreszcie.

Jodi, Gruby : Każdy już wie co o mnie sądzicie, bo piszecie to od miesiąca w każdym moim temacie, a Wy nadal piszecie ciągle to samo.

Może sobie to dajcie na CTRL+V?

To jest śmieszne... ;)

Jesteś sercem projektu/serwera więc komentujemy też ciebie :)

GO - HARD SERWER HARDCORE! 350 SLOTÓW, TS3, YOUTUBERZY, RANKING, STATYSTYKI!

START 29 LISTOPAD 19:00 (PIĄTEK)

DOPRACOWANY BARDZIEJ NIŻ MCHC I GODNY PRZECIWNIK SKKF!

--:>>GO - HARD<<:--

Opublikowano

Niestety ale to nie jest pierwszy w polsce, taki server jest już tworzony przez serverownie GraMyTu.net. Sorry koleś ale oni byli pierwsi :) A po resztą upadnie jak każdy twój server. Pozdrawiam :)

Opublikowano

pełno takich serweró jest tak naprawde, poza tym Minecraft jak dla mnie nie jest MMORPG w 100 %. Jakbym chciał pograć w metina to bym se pograł, na szczęście nie chcę jak i nie chcę grać w metina w minecrafcie. Dla mnie minecraft jest minecraftem i serwery typu WoW! LoL! Metin! nudzą mnie bo po chuj z jednej gry robić inną? Minecraft jest Minecraftem i zawsze będzie, tego typu serwery to - za przeproszeniem - nie potrzebne gówno bo jak chcesz grać w daną grę to sobie ją ściągnij, tym bardziej że Metin jest darmowy.

Bez reklam fb

Opublikowano

Przepraszam, ale czy dobrze rozumiem że to jest pomysł na serwer? Tyle że to nie może być pomysł na serwer, chyba że Ty wymyśliłeś Metina - ja tam nie wiem. Teraz kolejna sprawa - "Polączenie 2 gier MMORPG". Hmm... Od kiedy majkraft jest MMORPG? Do tego jeszcze takich serwerów była masa. Czy będę grał? Nie. Dlaczego? Metin2 nie jest dobrą grą MMORPG. Osiągnął sukces generalnie dlatego, że był jedną z takich pierwszych. Na czym tu się wzorować? Nie wiem.

708121422388637873334.png

Opublikowano

Szczerze to pomysł nie wypali. Tak jak inni przedmówcy powiedzieli ,lepiej zagrać w tą grę niż bawić się nią w klockach ,w końcu po to ta gra jest. Na przyszłość lepiej coś wymyślić oryginalnego niż metiny,wowy,lole czy też inne duperele.Osobiście sam nie cierpię metina i nie zagrał bym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...