Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

still artefakty

encoreeFTW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pisalem tu juz chyba 3 tematy o artefaktach, no ale chuj, napisze 4

wyskakuja mi co kilkanascie(dziesiat) minut artefakty tak na sekunde, moze pol sekundy, no i nie bylo by w tym nic dziwnego, gdyby nie to ze zauwazylem ze one wyskakuja tylko gdy mam wlaczonego firefoxa, lub korzystam po prostu jakos z pc ale nie gram, robilem stresstesty karty etc, i chuj, zadnych bledow, dodam ze w grach 3d pokroju far cry 3, nfs shift, cod mw2, asasins creed revelations czy innych na medium / high nie wyskakuja zadne artefakty tylko na tym jebanym pulpicie albo w firefoxie ... karta to msi radeon hd 6670 2gb, grzalem ja tak jak radzil misiekantos chyba, taka suszarka goraca, specjalnie od kolegi pozyczylem, no wydaje mi sie ze rzadziej wyskakuja no ale pojawiaja sie dalej ...

Opublikowano

Daj screena tych artefaktów o ile zdążysz albo objaśnij o co Ci chodzi. Jeśli widzisz kolorowe piksele to miałem identycznie w firefoxie, problem sam z siebie ustąpił

Opublikowano

nie dam rady bo to takie migniecie, one wygladaja hmm, poszukam w google i wstawie tu cos podobnego

66578005_3_644x461_monitor-lcd-samsung-2

cos w stylu tego, tyle ze nie takie mocne, no i widac ulamek sekundy, i widac jakby efekt trzesienia ekranem, takie jakbys zmienial rozdzielczosc w windowsie, nie umiem tego wytlumaczyc

Opublikowano

Chyba że tak, to faktycznie wygląda na artefakty lub coś podobnego. Ja bym zaczął od zmiany kabla na nowy, możliwie niepogięty przez opakowanie. Koszt parę zł a przy okazji będziesz miał nowy kabel. Jeśli to nie zadziała to szczerze nie wiem o co chodzi, tym bardziej że zdarza się to wyłącznie w spoczynku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...