Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Surrender.

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Czy wy dajecie tak, kiedy jest glosowanie na surrender? Ja kiedys dawalem, ale zagralem raz dominion. Przegrywalismy 210-10, juz myslelismy, ze to po grze, kazdy napisal juz gg i nagle wzielismy sie do roboty. Wygralismy 0-6 :) Na normalach surry daje tylko, kiedy np jest ace a bija juz wieze nexusa :D Na rankedach nigdy.

Opublikowano

Dokładnie - never surrender.

Często mam takie przypadki, że dostajemy ostre bęcki na rankedach w early game już wszyscy chcą dawać surra, ale late należy do nas i wygrywamy.

siema.

Opublikowano

Czasami szkoda mi czasu i przy grze 1:20 dla nich, 10:40 czy coś to daję tego surra aby nie marnować czasu.

W grach gdzie tylko pushem wygrywają to nigdy.

Dzisiaj miałem tak, że 4:1 twistedem a team nagle z dupy dał surra, przy ich 4 głosach nie miałem nic do gadania i przegrałem wygrany mecz i to surrem

Opublikowano

To samo co kolega 2x UP

Never SURRENDER Dlaczego?

Bo wszystko się może zdażyć! Wiem po sobie nie raz wygrywałem/przegrywałem przez throwa teammatów/przeciwników

Opublikowano

Surrender jest śmieszny, nawet ostro przegrane gry da się wygrać myśląc... np. farmienie na własnym spawnie, trzymanie się razem, jak przeciwnicy chcą kończyć to staracie się ich wybić (najlepiej poza TF, bo przy sfeedowanym enemy teamie często ciężko o win teamfight i to może przegrać grę) i pushować w tym czasie, po jakimś czasie takiej farmy i bicia wrogów ma się podobny stan buildu co oni i można nawet taką grę wygrać. Zazwyczaj ciężko, ale się da, więc nigdy nie wciskam tak. Chyba, że gram normala i kompletnie trollujemy z kolegami na np. triple premade, to mając 2 afków poza nami i hard pushnięte linie / słabe staty to poprostu dajemy surr, żeby iść i zagrać przyjemniejszą grę. Na rankedzie nie ma o tym mowy, tak samo aram (nasz skład raczej "mainuje" aramy, więc bierzemy je na poważnie, z taką naszą popieprzoną dozą trollingu - np. bieganie udyrem, tankowanie całego teamu i śpiewanie trolololol na skype, w momencie kiedy volibear biegnie i krzyczy "flip" rzucając na prawo i lewo przeciwnikami, albo te "okrzyki bojowe" wpieprzając się w cały team dla beki... koniec końców i tak większość wygrana, a mamy przynajmniej zabawę).

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Ja zawsze kiedy przeciwny team jest nafeedowany to probuje doprowadzic druzyne do momentu, kiedy kazdy bedzie mial full build.

Opublikowano

Na rankedach NIGDY, mam tak niski poziom, że fizz ze statami 10/0 może zlecieć do 10/7, sfocusujemy go w 5 i idziemy pushować.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

Dokłądnie jak koledze przedmówcy never sur ja juz nie raz tak miałem że dostawaliśmy ostro wpie** a i tak wygrywaliśmy dzięki jednemu tf wygranemu i szbiekmu pushowi wszystko da sie wygrać nawet z samym nexusie :)

x

Opublikowano

Nigdy się nie poddawaj! Po pierwsze każdy mecz da się wygrać po drugie nawet jak przegrasz i się nie poddasz to będziesz się uczyć jak zachowywać się w sytuacjach podbramkowych :) Czasem można dużo z takich gier wynieść.

Opublikowano

Taa już widzę wasze "never surrender" nie da się wygrać gry przykładowo 10:40 .. pójdziesz farmić i co Ci to da? Myślący enemy pójdzie po Ciebie i Cie udupią.. tak przynajmniej miałem Akali bo musiałem farmić, gdyż po 10 minutach wszedłem do gry przez bugsplaty.

Ja daje surrender jak jest na 100% przegrana bo nie chcę marnować czasu na padanie na 2 skille od przysłowiowego kha'zixa 20/2 ;__;

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Jak mam śmieci w teamie to poddaje się jak najszybciej. Wolę skończyć tę grę, żeby móc przejebać kolejną jak najszybciej.

W ogóle jak ktoś da surrender to zawsze klikam tak. Jeśli przynajmniej 3 osoby w teamie mają jeszcze chęci to warto grać dalej, a jeśli nie - to nie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Bardzo rzadko, na rankedach prawie nigdy. Co grę widzę throw'a, 1 kiepska akcja jednej z drużyn zmienia losy całej rozgrywki, wiec po co odpuszczać coś, co da się wygrać? Nieraz widziałem takie sytuacje, gdzie kilku 'mózgów' z mojego team'u spamowało surrenderami, a i tak ich wycarrowałem - wystarczyło ich tylko lekko zmobilizować, nie tylko słowem ale i własną postawą.

Opublikowano

Ja daje zawsze tak, jak nie widze sensu gry jak masz staty 5 do 37 a przeciwnik sciąga cie na dwa skile. Nawet towera nie obronisz bo pod nim cie zabija :P

Opublikowano

Czasami daję tylko tak jeżeli mam cholerne lagi albo widzę, że nie ma szans na wygraną. Przeważnie to daję nie.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Przegrywając grę, a mając w teamie jakiegoś hypercarry np. Vayne nie ma po co. Wystarczy posiedzi na lanie popada, a potem to sama wygra. Never Surr.

csyt2-signa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...