Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minimalizuje się CS

patryk54054

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój problem polega na tym że gram 2-5 minut i CS sam się minimalizuje..
Odwiedziałem wszystkie poradniki i nic mnie nie zadowala lub nie dotyczy mojego problemu ;d
Wszytskie programy typu gg/skype OFF tylko antivirus, głośność, VAIO Care itp których nie da się wyłączyć zostały..

Opublikowano

może masz jakiś program włączony np. ja też tak miałem gdy zainstalowałem stery do Antenki to miałem jakiś program co mi wyszukiwał sieci i mi się gra minimalizowała , jeśli to nie to to zrób reinstal cs'a

Pomogłem?! Daj Lubie To!

Opublikowano

Nie mam takich urządzeń, a pod USB mam tylko myszk. Programy wyłączone zostaje tylko - Konsola Dotykowa Synaptisc, Technologia pamięci Intel Rapid, Głośność, Intel AppUp, Rozwiąż problemy z komputerem, VAIO Smart Network, Vaio Care i Calyst Control Center.. Reinstlka CS nie pomogła i pobrałem nawet innego i też dzieje się to samo.

Opublikowano

Jak już wyżej kolega napisał, to może być spowodowane jakimś programem, który działa w tle, zrób skan kompa i zobacz czy czasem nie ma jakiegoś wirusa.

750x100.png

Opublikowano

reeeeeef

Reeeeeef... Też umiem tak pisać. A na poważnie to: Wywal AVASTA to g.....o i zainstaluj Nod 32 anti 6 (reinstal po mies i rejestracja na NIEISTNIEJĄCY mail np. [email protected]) npaisz po operacji (skanowaniu itp...) w razie czego uruchom combofixa w trybie awaryjnym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...