Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spisanie przez Straż Miejska

BorekMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otorz dzisiaj bylem z kolegami na dworze.

Koledzy mieli straszna ochote na piwo ja bylem przeciwny.

Kupili te piwa oczywiscie jestesmy nie letni .

Potem stwierdzili zeby isc do parku wypic.

Akurat wypili piwo i przyjechala straż miejska.

No ogl wszystkich nas spisali ... (oczywiscie kazdy podal prawdziwe dane)

Moje pytanie brzmi czy beda z tego jakies konsekwencje?

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

Siemka otorz dzisiaj bylem z kolegami na dworze.

Koledzy mieli straszna ochote na piwo ja bylem przeciwny.

Kupili te piwa oczywiscie jestesmy nie letni .

Potem stwierdzili zeby isc do parku wypic.

Akurat wypili piwo i przyjechala straż miejska.

No ogl wszystkich nas spisali ... (oczywiscie kazdy podal prawdziwe dane)

Moje pytanie brzmi czy beda z tego jakies konsekwencje?

Oczywiście. Niechybnie umrzesz.

A tak na serio, jak spotkasz znowu strażników miejskich, a oni wymienią się info o was to następnym razem może czekać was mandacik ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Przyjadą po ciebie z psychiatryka i cię zamkną na dożywocie , będziesz już do końca życia oglądał mode na sukces z psycholami takimi jak ty i twoi przyjaciele ;x

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

Jest możliwość że mogą powiadomić twoich rodziców, choć nie muszą. To nie ich zakres obowiązku mnie się wydaje...

Opublikowano

Następny kurwa ... "picie alkocholu = bedziesz fajny" co to ma być? jeśli byleś przeciwny powinieneś się postawić że nie pijesz... i tyle koniec kropka jeśli tego nie rozumieją nie zadawał bym się z nimi ..

konsekwencje mogą być w późniejszym życiu jak np. zgwałcisz kolege na księdza to policja przyjedzie i się dołączy ale jak już bedzie wytryck to bedziesz musiał zdecydować czy na kolege czy na policjanta .. więc policjan da ci świstek że był mu pisany

@PS Młodzi ludzie są rozpieszczeni a później bedą się dziwić dlaczego ich dzieci nie mają do nich szacunku :)

Opublikowano

Oczywiście. Niechybnie umrzesz.

Makinowi suhary sie czymajo.

Żadnych konsekwencji z tego nie bedzie. ^^

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Miałem tak samo tyle że nie za strażą miejską , konsekwencje owszem ..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Zależy, jeśli Cię tylko spisali to nic nie będzie. Mogli dać mandat, nawet powinni zgodnie z naszym popapranym prawem, ale jeśli znów Cię złapią i zobaczą, że już byleś spisany za to, to będzie mandat na bank.

Opublikowano

Jestem w szoku, że taka organizacja jak straż miejska jeszcze istnieje. Nie złapali cię napierdzielonego w 4 dupy, więc nic się nie stanie. Z resztą jakby miało coś z tego być, to by was zawieźli do ich meliny, zadzwonili po rodziców i grozili sądem. A w sądzie ? Ostrzeżenie, bo jesteś nieletni, wcześniej nie było takich incydentów i wielka szansa, że zrozumiałeś swój błąd. Mojego kolegę dopiero po 4 sprawie wsadzili do ośrodka szkolno wychowawczego z orzeczeniem, że jest zdemoralizowany

9368_gold.png

Opublikowano

Na serio? Ja też kiedyś wypiłem sobie piwo i przyszedła straż miejska i nic. Poprostu musicie umieć z nimi gadać . D:

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Spisali was, po prostu mają wasze dane i to, że coś przeskrobaliście.

Nic z tego nie będzie, póki znowu was na czymś nie przyłapią, moja rada?

Unikajcie tego patrolu jak ogień wody :D

linki poza mpc

Opublikowano

Na serio? Ja też kiedyś wypiłem sobie piwo i przyszedła straż miejska i nic. Poprostu musicie umieć z nimi gadać . D:

np. Psze pana mosze pifka?

@top Skoro dali ci ostrzeżenie to masz tylko to ,,gunwo" i tyle xD

J7kTLRS.jpg?1
Opublikowano

Spisanie polega na sprawdzeniu czy jesteś tym kim jesteś.

Tzn sprawdzają twoje dane i czy nie podszywasz sie pod kogoś.

Z tego co słyszałem, to jak cie spiszą 10 razy masz sprawę w sądzie, ale to już chuj wie dlaczego xD

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Mnie ostatnio spisali, gdy zabrali dowod rejestracyjny. Stalo sie cos? Nie ;p Nie masz sie czym martwic.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Powiadomią twoich starych ,starzy ci wpier***ą :)

lub wypiszą ci mandat za spożywanie alkoholu w miejscu publicznym ,powiadomią starych i starzy ci wpierdo*ą ;)

Tak czy tak wpierd*l cie nie ominie :)

a nastepnym razem jak podjedzie straż miejska to spierdalajcie ile sił w nogach żebyś znowu wpie*dolu od starych nie wyłapał :)

41196912334212939960.png

Admin Cienia
Opublikowano

Mnie raz cwele spisali za to że rzucam kamieniami w samochody a wracałem w nocy od kumpla, to było z 10 lat temu ale nie mogę zdzierżyć teraz ich widoku.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Do Straży Miejskiej wstępują piczki co do Policji się nie dostali.. W ogóle tą S.M można o kant chuja rozbić, skurwysyny myślą że są nie wiadomo kim i jak ważni a tak naprawdę gdy widzą kilku dresów wieczorem to szerokim łukiem ich omijają........

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...