Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samochód do dragów za SB

Polaar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pagani Zonda Cinque i Koenigsegg Agera, dwa najlepsze wozy do dragów w grze.

McLarena F1 nie liczę, bo mało kogo na niego stać.

Agera to według mnie najlepiej przyśpieszający wóz w grze i sądzę, że na dragach sprawdzi się minimalnie lepiej od Cinque.

Niezależnie który z tych dwóch wozów wybierzesz to i tak każdym z nich możesz bez problemu wygrywać dragi.

Opublikowano

Ciężko określić, które z tych 3 aut jest najlepsze. Zawsze wygrywało się Cinque i ma on wszelkie rekordy dragów. Ale F1 i Agera mogą wyciągnąć czasy o 0.10 - 0.30 słabsze i też są

to bardzo czołowe wyniki, zależy od tego jak pojedziesz to każdym z tych 3 aut można wygrywać na dragach. Oczywiście nie uzbrajałbym F1 pod dragi bo lepiej sprawdzi się na

wyścigach a chyba nie stać Cię na 2 McLareny? :D

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Bierz F1 McLarena za 22k SB a na pewno nie pożałujesz ten samochód jest po to aby wygrywac wszystko :P

Edit. Właśnie widziałem Zonde na dragu, jak chcesz grac tylko na dragach to ją kup.

Opublikowano

Teraz nie opłaca się kupować F1, niedawno był na przecenie za 13.8k.

Poza tym mało kto daje go na dragi (sam nigdy nie widziałem)

Lepiej kupić teraz Zondę Cinque bo jest na przecenie, chyba za 5.4k lub agerę (również na przecenie, ale nie wiem ile kosztuje)

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...