Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mustang Boss 302 '12 vs M3 GTS

.::Ferrari::.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forda Mustanga Bossa chyba tak się nazywa :D Cena : 1milion 900 tysięcy

lub

BMW M3 GTS 1 milion 850 tysięcy lub 800 tysięcy

Masz pytania dotyczące gier :

Need For Speed World

Battlefield Heroes

Pisz do mnie !

Opublikowano

Boss 302 '12 jest najlepszym wozem za IGC do pościgów/ucieczek, ale na zakrętach lubi zarzucać tyłem przez co opanowanie go zajmie trochę czasu.

Ma bardzo dobre przyśpieszenie i dobry skręt.

M3 GTS jest dobrym wyborem do wyścigów, ale na mniej kręte trasy ze względu na prowadzenie.

Opublikowano

Kupiłem już BMW i jestem zachwycony a na Bossa muszę jeszcze uzbierać te 1900000 IGC nie wiem jeszcze kupię tego Bossa i wtedy zadecyduję no nic dzięki za radę

Masz pytania dotyczące gier :

Need For Speed World

Battlefield Heroes

Pisz do mnie !

Opublikowano

Nie kupuj tego Boss'a lepsze jest Porsche GT2 996 w klasie A jak wymaxujesz to nie pokona Cie nikt. Boss ma słabe nitro, ale lepszy wyglad. Ja bym już zainwestować w te Porsche.

Opublikowano

Nie kupuj tego Boss'a lepsze jest Porsche GT2 996 w klasie A jak wymaxujesz to nie pokona Cie nikt. Boss ma słabe nitro, ale lepszy wyglad. Ja bym już zainwestować w te Porsche.

Jest 911 GT2 (996) i nie pisz, że nie pokona go nikt, bo są lepsze auta w klasie A :)

@topic

Nie porównywałbym tych aut, Mustang Boss 302'12 jest autem do pościgów/ucieczek.

Natomiast BMW M3 GTS/Porsche 911 GT2 to auta na wyścigi.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...