Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Literki

kopytkoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wiem, że był już taki temat, ale pomocy tam nie uzyskałem, więc tak... Gram sobie w WR wszystko dobrze, fajnie, mam 6 literek, nie mogę doczekać się już broni RB lub Pink no i zawsze gdy chyba już mam zebrać 7 literkę, przy ostatniej rundzie w grze, mnie wywala z serwera i jest napisane "Connection terminated from server" ... Proszę o pomoc, gram bez cheatów, były już takie pytania, antywirus i zapora oczywiście wyłączona.

Opublikowano

Dzieje mi się tak od aktualizacji raczej, wcześniej normalnie zbierałem literki. Mój dostawca internetu to Orange, korzystam z routera, a ip mam stałe ;)

Opublikowano

Spróbuj zrobić check files. Z routerm łączysz się bezprzewodowo czy przez kabel? Zaktualizuj sterowniki routera na kompie. Poszukaj odpowiednich na stronie orange jeśli masz router od orange. Jeśli nie to na internecie. Zresetuj router, i przeczyść komputer CCleanerem. I przeskanuj kompa w poszukiwaniu wirusów oraz malware. Do tego użyj tego programu:

x

// Do każdego pliku wymagany jest skan

// Wilczek

Opublikowano

Cofnij patcha

1.Wchodzimy w folder War-rock'a
2.Szukamy pliku "version"
3.Otwieramy go za pomocą notatnika
I mamy takie coś
Cytat
<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = x
Updater = x
Client = x
Sub = x
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->
Tu gdzie jest Launcher dajemy x-1
Tu gdzie jest Updater dajemy x-1
Tu gdzie jest Client dajemy x-1
Tu gdzie jest Sub dajemy x-1
Czyli wszędzie cofamy o jeden

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Usuń całkowicie War Rock'a i pobierz od nowa, na inną partycję przy wyłączonym antywirusie.

Wtedy odpal jako administrator, jeżeli nic to napisz do nich ticketa z zaistniałą sytuacją, może to ich jakiś błąd.

Ewentualnie jeszcze spróbuj na innym koncie?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...