Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Losowość w pakietach ;]

En1CeKa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, naszła mnie chęć założenia takiego tematu na forum abyśmy mogli podzielić się nawzajem naszymi doświadczeniami jeśli chodzi o losowość w pakietach.

Na oficjalnej stronie ubi pojawiła się teza, że ta losowość to jedna wielka lipa, oczywiście miała swoich zwolenników jak i przeciwników.

Temat ma na celu wzajemne dzielenie się naszymi nieprawdopodobnymi zbiegami okoliczności jeśli chodzi o pakiety itd...

To może ja zacznę, ostatnio gdy kupowałem tylko i wyłącznie pakiety z powstania pustki bo brakowało mi dość sporo kart z tego dodatku,

chciałem jakiś tron czy bohatera zdobyć i nie uwierzycie w ok 15 pakietach jakie otworzyłem na przestrzeni 1 dnia zdobyłem 4 wolf captain'y.

A co najlepsze w tym wszystkim żadnych innych epickich kart, oprócz tego jeszcze był 1 bohater.

Zdziwiłem się bo z tego co się orientowałem to jest bardzo rzadka karta, niektórzy na 150lvl nie mają 4szt.

To trochę dziwne, takiego upiora pustki, który jest zielony mam tylko 1szt. a wilczych kapitanów 4.

Ktoś powie fart, możliwe ale czy na pewno ?

Oczywiście cieszę się, mimo wszystko wolał bym mieć te 2x trony.

Temat nie ma służyć spiskowaniu na temat ubisoftu czy pseudo losowości, ma służyć jedynie rozrywce ;]

A teraz piszcie wasze przygody z pakietami !!!

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja mam bardziej doswiadczenie z zestawem podstawowym probuje trafic PAO lecz na 1500kart nie mam ani jednego...
za to siewce smierci mam 7x...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...