Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neveria - napompowany serwer PvP by BR3ND! [Dedyk] [150 slotów] [No-Premium] [1.6.2] [Bez żadnych modyfikacji!] [PANEL GRACZA] [PISTOLETY / KARABINY]

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up ogarnij się co wspólnego ma forum z serwerem?

@Topic

Najlepszy serwer guns na jakim grałem, jako jeden z nie licznych jest tak dopracowany ;) Polecam!

Opublikowano

Nie polecam serwera którego admin latał po tym forum z rangą banned i wpisem gówno w tytule użytkownika z IQ na poziomie naleśnika

Na forum latałem z rangą banned tak naprawdę z nieswojej winy. Zresztą co ma wspólnego moja sytuacja na mpcforum do serwera? Jak już chcesz tak oceniać to przejrzyj sobie historię tego działu to zobaczysz ile w niego włożyłem. W tytule miałem hashtag #gunwo, poza tym naleśniki są bardzo smaczne. :P

Oceniajcie serwer, prezentację, a nie moją działalność na mpcforum...

Opublikowano

No pierwsza edycja była celująca, jednak trochę mało graczy jak na 150 slotów...

Serwer (Mapa, pliki) widać ze są wykonane z precyzją (przynajmniej w przeszłej edycji).

Moja sugestia: do itemshopu polecam dodać grupę supervip, w poprzedniej edycji wie rozglądałem.

Rzucanie TnT: można wiedzieć, jaki plugin za to odpowiada, bo z zrzutu ekranu wyglada to super...

Strona www: Autorki panel, layout?

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

No pierwsza edycja była celująca, jednak trochę mało graczy jak na 150 slotów...

Serwer (Mapa, pliki) widać ze są wykonane z precyzją (przynajmniej w przeszłej edycji).

Moja sugestia: do itemshopu polecam dodać grupę supervip, w poprzedniej edycji wie rozglądałem.

Rzucanie TnT: można wiedzieć, jaki plugin za to odpowiada, bo z zrzutu ekranu wyglada to super...

Przy tej edycji z serwera będzie nagrywał filmy Isamu, Mario oraz kierzek, więc graczy powinno być wiele więcej. ;) Layout autorski RaVneSa, skrypt panelu zrobiony przez ASSHunter, przerobiony przez nas. ;)

Opublikowano

Boże, ile ja czekałam na ten serwer, na pewno będę! ;-)

Tyle dodatków na serwerze bez modów, 150 slotów, doświadczeni admini. Czekam na start. < 3

animeeye.png

Opublikowano

Ip mi nie dziala,a wam?

Edit

Juz dziala ale nadal wl

Już wszystko działa w najlepszym porządku, niedługo będą nagrywane odcinki z serwera przez ekipę z ravia.eu. ;)

Opublikowano

Zapraszam na serwer fajnie sie gra tylko szkoda ze teraz malo ludzi ,i malo czasu administracja gra ale Polecam

EDit:

Co jest juz tyle czasu serwer nie dziala,ani strona

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

Zapraszam na serwer fajnie sie gra tylko szkoda ze teraz malo ludzi ,i malo czasu administracja gra ale Polecam

EDit:

Co jest juz tyle czasu serwer nie dziala,ani strona

Wszystko działa już poprawnie, zapraszamy. ;)

Opublikowano

Pewnie jakiś z Tych:

LONGSHOT 1.0.0; 
LAGMETER 1.13.0; 
WORLDBORDER 1.7.2; 
HIDESTREAM 3.2; 
PVPGUNPLUS 0.1; 
LETITRAIN 4.2.0; 
NOCHEATPLUS 3.9.2-RC-B520; 
WORLDEDIT 5.3; 
TAGAPI 2.5; 
PVPLEVELS 1.0;
 VAULT 1.2.25-B320; 
PERMISSIONSEX 1.19.5; 
MYCOMMAND 3.9.1; 
FIGADMIN 4.0.16; 
WORLDGUARD 5.7.1; 
KEEPITEMS 1.0.RC2; 
MCHATSUITE 1.2.5-B251JNKS-R3_32; 
DEATHROCKETS 0.1; 
AUTOMESSAGE 2.2.0; 
PVPGUNPLUS_ADDON_BLOOD 0.1; 
AUTHME 2.7.0; 
EPICBOSSRECODED 1.3.2; 
RESERVATIONS 2.4; 
SIMPLE PLAYER LIST 1.5.0; 
GRENADE 1.4; 
PLAYERSTATUSSIGNS 0.6; 
ANTIDROPS 0.7; 
BUTTONWARP 2.2.2;
 ESSENTIALS 2.10.1; 
BATTLEKITS 2.0.3;
 OTHERDROPS 2.7.1; 
ESSENTIALSSPAWN 2.10.1; 
AZRANK 1.3.B4; 
STATSANDACHIEVEMENTS 1.9.2; 
PLAYER-TRACKER 1.3.2;
 ESSENTIALSCHAT 2.10.1;
 FACTIONS 1.6.9.4;
 SCOREBOARDSTATS 0.5.9; 
BATTLETAGS 2.0

Serwer fajny, miła administracja i fajni gracze, polecam.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podoba mi się serwer szczególnie system rankingów (topvp)Szkoda jedynie ze mapy są małe, rangi typu komandor nie dostaje się automatycznie. po np kliknięciu w tabliczkę.

49yxrs.png

Opublikowano

Podoba mi się serwer szczególnie system rankingów (topvp)Szkoda jedynie ze mapy są małe, rangi typu komandor nie dostaje się automatycznie. po np kliknięciu w tabliczkę.

Masz rację, przez to dziennie jest maksymalnie 3/150 osób. H@ serwera musi wprowadzić nowe bronie, oraz powiększyć i dodać nowe mapki, nowe parkoury do przechodzenia, mapki odzorowane z gier np. CS / BF3 / CoD. Wtedy gra będzie bardziej atrakcyjniejsza i będzie przychodzić na pewno więcej osób. Mi także brakuje tutaj, więcej klas, rangi typu Szeregowy, Kapral itp. od danego poziomu. BR3ND przemyśl to, a myślę, że będzie git, jeżelibyście to prowadzili.

Pozdrawiam, Ernest. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...