Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Cheat : Surowce

Alex Mercer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Creative na singiel?
Na multi nie ma czegoś takiego bez permissions.

Do singla też TooManyItems. ;)

Brak sygnatury. :3

Opublikowano

na Single to mozesz TooManyItems

a na Multi to chyba tylko ktoś moze ci dać uprawnienie ( essentials.gamemode ) albo /op

sory

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

Nie ma czita na nie ograniczone surowce, lecz jest x-ray, który pozwala widzieć wszystkie rudy znajdujące się pod ziemią. ;)

Opublikowano

Singleplayer: Too Many Items, Single Player Commands lub przy tworzeniu świata ustaw kody włączone i wpisujesz /give nick id ilość

Multiplayer: Jeżeli jesteś adminem to Too Many Items, jeżeli nie to kilof + X-Ray

3657428369.png
Opublikowano

Ok dzięki pytam bo chciałem zbudować taki fajny zamek (a do tego potrzebuję kupę cegieł) jaki widziałem na YT bez takiego cheata zajmie mi to baaaaaardzo dużo czasu bo na moją niekorzyść zespawnowałem się na....... półwyspie. Dlatego z jednej strony okolicy mojego domku chciałbym zasypać wszystko piachem (zamiana kawałku bezsensownego morza na teren pod budowę, a wody jest przecież dużo :-) ) W okolicy nawybuchało trochę creaperów, więc to jest tak wypaczone, że o wyrównaniu nie ma mowy. W ten sposób jestem zmuszony zrobić taki mod (skoro cheatu nie ma), bo w mojej sytuacji inaczej się po prostu nie da. W tym temacie nie chodziło mi o replikowanie sobie diamentów, tylko bardziej o głupoty typu piasek, gleba, i kamień. Wiem że to brzmi absurdalnie, bo tego wszystkiego jest w Minecrafcie pełno ale ja potrzebuję tego takie ilości, których nie jestem w stanie wykopać.

PS Wiecie może gdzie znaleźć GLINĘ

3d10a40e96e20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...